fredag 4 februari 2011

Firat Moas 7-årsdag!

Friday, härligt! Som så många andra fredagar blir det dock inte riktig helg än, för M ska jobba extra imorgon har han tänkt... Men Let´s Dance blir det ju!
De 2 senaste nätterna har vi faktiskt fått sova fantastiskt bra, och det känns helt ljuvligt!!!!
På måndag är det ju Tirils 1-årsdag, vi har knappt köpt nåt, bara Blingo-kläderna, men det känns som om vi tar det framöver istället, jag vill köpa saker till hennes rum och det hittar vi ju när vi hittar det, kan inte köpa nåt bara för att. Leksaker har hon redan så himla mycket av i.o.m. att Kiron redan fått det mesta man "behöver". Kläder har vi som sagt köpt lite också får hon lite sytt också. Men vi får se om det blir nåt mer just till själva födelsedagen.
Vi får de första födelsedagsgästerna redan ikväll, farfar och Carina kommer! Jag har inte hunnit baka eller nåt, men det får ta det som det blir. =)
Igår fyllde min söta systerdotter Moa 7 år, kan man tänka sig! =) Tiden går i raketfart!
När M kommit hem och vi kastat i oss lite middag styrde vi kosan mot Kramfors. 7-åringen!Våra ungar var mycket nyfikna på Moa och Wilmas svarta gosiga kanin Hugo!
Detta fick Moa av oss, hon hade önskat sig sydda dock-kläder!

Och så bara en sak till innan jag stänger av datorn för att dammsuga och städa upp lite...den där grinden har vi fortfarande inte fått upp, gah!!
Ha en härlig fredag!

2 kommentarer:

tova sa...

Åh bästa presenten ju, unika hemsydda kläder :)


Hihih, ja var glad så länge hon inte springer omkring därhemma än ;) (det typiska man får höra eller hur, haha)
Men som sagt tycker jag det är lustigt hur framstegen kan gå från ena dan till den andra - Elliot verkade inte ALLS vilja gå och så plötsligt fattade han galoppen och tultar omkring hela tiden :)

Maria sa...

Härligt med födelsedagar! Och lillskruttan har ju blivit så stor! Snart 1 år! Jösses vad tiden går fort!
Ja du trappen är en väldigt intressant sak...trots att vi hade grind uppe när våra barn var små kom Ronja upp i den och ramlade när hon var 1 år och bröt nyckelbenet! (var väl nån som glömt stänga den för en sekund) Snabba är de! :)

Ha en trevlig helg med födelsedagsfirande!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...