söndag 20 december 2009

Liten stadsrunda, önskar bebistips och kvällsplaner.

Hunnit med lite sömnad idag, då är jag nöjd! En dag känns bättre när jag hunnit sy lite åtminstonde.
M fick ge sig ut och skotta igen, hans favoritsyssla...;) Nu när vädret blivit mildare hoppas han att det ska börja regna så snön försvinner, haha! Nä...jag hoppas den ligger kvar över jul o nyår iallafall. Vi tog en liten runda på stan som hade extraöppet idag. Kiron var imponerad av "tooor gran!!!" på torget...notera tomten i stegen på väg upp till toppen!Var in på leksaksaffären bla. och kikade på babyprylar...undrar om vi har allt man behöver hemma (alltså inte i leksaksväg utan annat)??? Om ni har några tips på sånt som är oumbärligt när bebbe kommer så tas de tacksamt emot, så kan jag bocka av om vi har eller inte!!!Köpte bla. julkaffe från Gårdsbutiken, med kardemumma, kanel och punsch...Mmm luktar så gott, ska prova det imorgon! Nu är lasagnen i ugnen, körde lat version och köpte fryst som det bara är att stoppa i ugnen. När vi tagit ut den ska jag sätta in skinkan för kokning och sen griljering...skinkmacka ikväll, längtar!!! Vi har tänkt se nån av filmerna som går ikväll, antingen "Blood Diamond" på 3:an eller "Next" på 4:an o spela in den andra...Ser förmodligen "Next". Lite glögg går nog ner också!

3 kommentarer:

solokatt76 sa...

Här blev det Blood diamond...men jag orkade inte titta färdigt så jag hamnade här en skvätt innan läggdags istället.

Carolina sa...

Nu är tävlingen om Lundmyrs fina påslakanset avslutad och vinnaren är presenterad i bloggen, kika in och se om det är du som är den lyckliga vinnaren?!
Passa även på att delta i den sista adventstävlingen, den pågår bara tills julaftonsmorgon så det är kort om tid - vinn presentkort på 500 kr på urfina barnkläder! Kram och Lycka till!

Maria sa...

Ja igår blev det liksom en paus från den bitande kylan och det var mysigt att vistas ute...kan inte komma på något oumbärligt till bebbens ankomst, du har nog fixat det viktigaste...man kan alltid handla sen efteråt det man kommer på att man behöver, kan vara så olika från bebis till bebis.. ;) Hade ju köpt på mig nappar till Gabriel som aldrig kom till användning för han totalvägrade ju napp...känns skönt nu, men då hade man velat att han skulle ta den för han var så snuttig på tutten!
Hoppas du fick dig en god skinkmacka, jag orkade tyvärr inte göra nån igår, var helt slut men min skinka är i ugnen just nu! Blir gott till lunch! Jummy!
Kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...