torsdag 31 december 2009

Fy sjutton vilken förmiddag...men eftermiddagen var trevlig!

Ja, igår hanns inga inlägg med! På morgonen slängde jag i mig frukost och fixade mig, skulle vara på vårdcentralen 9.45. Och kom dit ganska precis, betalar i kassan och får sitta ner i väntrummet. M och Kiron väntade i bilen. Var jättemycket folk i väntrummet, och många barn. Jag väntar...och väntar...Mattias och Kiron åker hem så länge så ska jag ringa när jag är klar. Väntar...tur det fanns "Föräldrar och Barn" att läsa. En efter en ropas upp...men aldrig jag. Är en stackars man till som ser ut att få vänta lika länge. Men en kvinna kommer in och säger i väntrummet att doktorn jag ska till är försenad.
När det gått över 2 timmar, vi skulle vara på bröllopet kl. 13 och nu var klockan alltså 12, och var en bit att åka, så tänkte jag höra om de glömt mig. Receptionen lunchstängd!!! Verkar vara väldigt lite personal, ser inte till nån. Väntar mer...vid 12.30 när receptionen öppnar igen får mannen hjälp. Vid det här laget har en sammanbiten och arg Mattias ringt till sin pappa och förklarat att vi inte hinner till själva bröllopsceremonin. Jag är gråtfärdig, känns som om allas dag blivit förstörd och jag är hungrig.
Efter 10 min frågar en kvinna om jag fått hjälp och jag berättar vart jag ska och vilken tid jag hade...Hon kollar upp, och det visar sig att de sagt fel tid till mig, skulle varit där 8.45!! Sen har de totalt missat detta i receptionen också. MORR!! Så jag har suttit i onödan! De hjälper mig direkt, får en tid hos annan doktor kl. 13, och jag får pengarna tillbaka, och de ber så jättemycket om ursäkt. Så efter mycket om och men och onödigt missande av Mattias pappas bröllopsceremoni, blev jag iallafall sjukskriven till dagen före BF, 21:a Januari. Är så besviken att vi missade ceremonin. De hade en borgerlig vigsel.
Mattias och Kiron var redo i bilen, Kiron somnat efter lunch...jag fick byta om till klänning och fixa mig i bilen på väg upp till Sollefteå där vi skulle äta buffé på Nipan. Bröllopsgänget: Fr. vänster Carinas dotter Linda, hennes kille Anders (de bor i Norge), Mats (Mattias lillebror) tjej Hanna, brudgummen; Ms pappa Roger, som sitter och hjälper Kiron med maten. Mittemot jag, sen Mats och närmast bruden Carina. M bakom kameran.
Puss på dig make/maka!
Kiron trivs hos Hanna.
Restaurangen hade en cool släde med tomtar och ren, som Kiron måste klämma lite på.
Provåka lite! =)
Sen for vi till brudparets hem i Sandslån för bröllopstårta och champagne. Den fina tårtan och brudbuketten!
Vår familj i fina (?) kläder.
Carina och Roger skär tårtan.
Mats och Hanna ser lite nervösa ut över att bli fotade när de skär tårtan...vem vet, kanske de är nästa bröllopspar???? ;o) Kiron låter sig väl smaka.
Kiron ger farbror Mats en riktig go-kram!
Spännande att kika på Lindas minigris!
Syns det att de är släkt??
Vi for hem vid 19, Kiron fick lelle i bilen. Läggdax direkt när vi kom hem och han somnade ganska snart. Vi satte oss och såg fortsättningen på Sagan om ringen...Lång dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

nä fyy sjutton för en dag du fick på vårdcentralen, helt j*kla sjukt!! förstår att du var ledsen o förtvivlad över det. men eftermiddagen såg jättetrevlig ut!! herrejisses så lik Kiron är sin farbror, helt uppe i dagen=).

kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...