söndag 25 oktober 2009

Regnrusk, blötdjur, dålig smak och sömnad...

Sånt här väder har det varit hela dagen idag...Men killarna gick ändå ut en sväng och plaskade. Själv håller jag mig inne, frusen som jag är. Så idag blev det ingen promenad...Kika in i sybloggen får ni se vad jag haft för mig idag. Och nu har vi kitsch här hemma, haha! M har pyntat för Halloween, vi tyckte att prylarna får ju stå framme så kort tid så vi pyntar en vecka före, så hinner vi tröttna riktigt. Mys med läskigt pynt! =) Hehe ni får ursäkta min dåliga smak. Ni skulle sett min gamla lägenhet, där stod sånt här framme året runt, skräckgalen som jag är. Kiron springer runt och säger "pöke" och "pindel"! vart han än ser. Men han gillar inte om vi provar tex. mina djävulshorn, de tar han genast av oss. Fast han verkar inte bli rädd iallafall. Vill inte ge honom men för livet, hua.

Ikväll blir det "Wallander-one step behind" på 4:an...deckarmys! Sen är denna veckan slut, den har gått snabbare än vanligt känns det som. Visst har veckan fortfarande 7 dagar??? ;O)

Imorgon ska jag försöka hinna lägga ut min utlovade tävling, har lite fullt att göra men ska nog hinna ändå! Ha en härlig söndagkväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...