torsdag 29 oktober 2009

Ett foto i timmen-dag

Anledningen till att inget blogginlägg har dykt upp förrän nu är att jag kört "Ett foto i timmen"...=) Om ni nu är intresserade av min dag. Så here goes...
9.30 frukost vid datorn, bloggläsning m.m...M lämnade Kiron på dagis för en timme sen, jag har legat och dragit mig, skrivit lite dagbok...huvudvärk och rätt slut, vaccinet??
10.30 Får lite hjälp av M att paketera klart och adressera några betalda Tradera-paket...M har dammsugit och fejat lite.

11.30 Syr syr syr! Mössor, bebisstorlekar...
12.30 Vi tar en snabbrunda på Erikshjälpen och Lidl innan det är dags att hämta lillen på dagis. Lite inköp till middagen.
13.30 Lillgosen är hemma! Lite nyvaken när jag kom dit, men glad. Vinkar hejdå till kompisarna, detta var sista dagen denna vecka.
14.30 Jag syr lite medan Kiron käkar "pälon" mellis och M läser. Kiron är jättefascinerad av spöket i fönstret, det börjar låta vid höga ljud (om man inte har det avstängt), så han klappar händerna för glatta livet. Blev 2 bilder denna tidpunkt, han är ju bara för söt på andra bilden, ville prompt jag skulle fota.
15.30 Vi tar en härlig promenad, hurv vad kallt ute!! Jag kan inte stänga jackan heller...Ser på hästar, traktorer, vovvar m.m. Jag får ganska snart håll och yrsel, typiskt... 16.30 M är och handlar lite glömt, middagen är i ugnen och på spisen. Blir panerad fisk med potatis, broccoli och kall dillsås. Kiron varvar mån-tittning med TV-tittning. 17.30 Nu har vi ätit, alla åt med god aptit! Lite sång blir det ofta efter maten i vår familj, nu vill Kiron höra "impe pindel"! Oftast spårar det ur och blir MeckarMicke istället, haha! 18.30 Nybadad lilleman, nu är det tvagning för de vuxna i huset!19.30 Kiron har nyss fått lelle och kommit i säng, nu ska vi mysa med gotta och film!
Kvällens rysare blir Idle Hands, skräck-komedi...Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...