tisdag 8 september 2009

Sytt min första body, nya tyger och syblogg!!!

Ja inga inlägg tidigare idag...har haft fullt upp! Vid 12.30-16.00 hade vi brandutbildning på jobbet, så nu kan man det...jobbet förresten, vilken röra just nu... Kanske tar det sen...

Tack för era komplimanger, de värmer verkligen!! Och tack för era åsikter angående syblogg! Jag kommer att fixa en syblogg, och lägga upp länken här framöver. Kommer kopiera in lite av inläggen härifrån så de "gamla" kläderna jag sytt och tygerna också kommer med, så får vi se om det blir ändringar sen, nåt sorts tygregister eller så...=)

Ja, som "sista"(?) sy/tyg-inlägg i denna blogg då, tar vi ett rejält! =)
Jag har äntligen invigt min nya maskin, en Singer Confidence 7465. Härlig att sy med men mycket man behöver vänja sig vid än.
Plagget ifråga blev min första babybody!
I mjuk härlig jerseytrikå, marinblå med vita elefanter, kantad med marinblå trikå.
Mönstret är från en tidning, "Handarbete" nr 2 Feb. 1994. Storleken var 63 men jag tycker den är som en 56:a när jag jämfört med andra bodys. Var så kul att sy såhär små kläder, kommer bli fler, såklart!!!
Denna ska jag ge till min systers kompisar som fått en pojke för nån vecka sen, tänkte att de kan prova och utvärdera storlek osv. Har ju ingen nära som har en så liten, ingen att prova på.

Jag är riktigt nöjd faktiskt med bodyn! Lite krångel, uppsprättning, men det hör väl till...;o)

Nya tyger:Laddat upp med Hello Kitty och Spiderman-tyg!!Köpte ett örngott med djungeldjur, och hittade denna mudd på Erikshjälpen, skulle passa fint till, ser en kjol framför mig! Två trikåtyger, det gråa ska nog bli en omlottstunika till mig! Erikshjälpen. 2 bitar rosarutiga bomullstyger, beige manchester (brallor till Kiron!) och vit bomull med blå blommor! Erikshjälpen...Fick paketet från Sydrömmar idag, det som jag valt ut från presentkortet jag vann! Tygerna jag fick skrev jag om här, de syns underst på bilden, hon skickade också med en massa tygprover, åh, som en godispåse! Mycket fina tyger!

Ojoj kan tro jag inte gör annat än köper tyger, men så är faktiskt inte fallet. Men jag ska minska iallafall på tyginköpen och sy upp lite av lagret. Om jag inte hittar nåt extremt fint och användbart och billigt vill säga...

Sitter och lägger upp lite nya auktioner med urvuxna Kiron-kläder, så ni kan ju kika dit om ni är intresserade!

2 kommentarer:

Maria sa...

Vännen, du är duktig den ser ju perfekt ut bodyn =) Kommer du en sväng ikväll blingo?

Du måste sy något med HELLO KITTY till mig!!!!!

Kanske ha det på detalj på klänningen istället

säg till om du vill ha hjälp me sybloggen.

kram

Lina sa...

Vilken fin body!

Äntligen kom jag in på din blogg, jag kommer inte in på den hemifrån???

Tycker absolut du ska starta en syblogg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...