torsdag 18 juni 2009

Sytt Robins frottéknickers och kjol till mig! Och gråtit en del...

Ja...sorry att jag tagit sån tid innan inlägg idag! Jag har sytt o sytt lite mer, myst lite med lillen, lagat Makaronipudding o sytt lite till... Såg också på sista avsnittet där Victor är med i "Sjukhuset", och grät och grät...Cancer är en så fruktansvärd sjukdom!!! Victors mamma Sofie bad i sin blogg Den starkaste stjärnan alla föräldrar att ta sig tid att snusa sina barn lite extra i nacken varje dag, för att aldrig glömma hur de luktar...försöker ta fasta på det!

Resultatet av dagens syende blev detta: Frottéknickers Ia beställt till Robin i stl. 86/92, med fickor i Mairo-elefanttyg, och turkosa muddar. Hoppas de sitter bra, de satt bra på Kiron iallafall! Hoppas också på livebild från Ia där Robin har dem på, annars får jag sätta ut en bild med Kiron...=) Han är ju min provdocka..=)
Också sydde jag en kjol till mig själv! Gjorde mönstret efter 2 andra kjolar jag gillar, ville ha lite mer vidd nedtill men tyget räckte inte så långt. Men är rätt nöjd iallafall! =) Ska ha den i midsommar med vita leggings tror jag, eftersom vädret nu inte verkar bli så bra, och vit top.
Den är helt i trikå som jag köpt på Tradera.
Här sitter jag och lillen och mumsar på varsin tallrik fil o havrefras! MMM! =)

Om jag inte hinner kika in här imorgon innan vi åker till stugan så önskar jag alla en RIKTIGT SKÖN MIDSOMMAR!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

önskar er en riktigt fin midsommar!! jättefina saker du har gjort. funderar på att beställa något av dig till Noah i höst då man har pengar igen om det är möjligt?? kjolen var jättefin också, passar perfekt!!

tar alltid och snusar minst 10ggr/dag på Noah, är så rädd att något ska hända honom. har så svårt att titta på program om cancer, så tufft för barnen och föräldrarna. förstår att du grät!!

hoppas allt annars är bra med er. kramisar!!

Maria sa...

Fina dom blev!

solokatt76 sa...

Åh du är så himla duktig på att sy!!!

Själv brukar barnen på jobbet himla med ögonen och begära en annan fröken när jag ska hjälpa dem med korstygnstavlor.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...