onsdag 17 juni 2009

Boktipset och många personer på jobb...

Åh nu har jag jobbat klart för denna gång, har långledigheten igen, 9 nätter ledigt...yes! Sen 14 nätter på 4 veckor...och sen semester!!!! Jippi!

Vi var iväg på Erikshjälpen igår och det blev 2 böcker för mig, och ett Rävspel, minns ni såna? =)
Iallafall hann jag inatt börja lite på Annika Lantz bok "9 1/2 månad". Hon skrev den när hon väntade och fått sitt andra barn, och skriver om mammalivet. Jag har kommit 52 sidor in i boken och redan skrattat gott ett antal gånger, så arbetskamraterna sett fundersamt på mig...Så den vill jag rekommendera!!!

Kände mig inte helt kurant igår och inatt, tror förkylningen nyper sig fast med envishet, hade lite feber igår men bet ihop och gick på jobbet. Och det har varit en lugn natt, tur det, och jag har käkat alvedon...Så det har gått ganska bra.
Vi hade tre intron (nya vikarier som är där för att se och lära sig hur vi jobbar innan de börjar jobba själva) båda dessa nätter, plus extravak hos en tant, så sammanlagt var vi inatt 9 personer!!! Vi brukar vara 5. Lite klantigt av chefen att boka in tre intron samma natt, man springer ju över varandra och de kan inte allihop följa med in på rummen, då skulle ju gamlingarna bli livrädda. Också har ju en del vikarier börjat jobba redan så det blir som att vikarierna får lära vikarierna då inte vi få ordinarie räcker till... Jaja. Trevliga tjejer verkar det vara iallafall.
Sussatajm och se till att väcka sambo och son, verkar försova sig...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...