lördag 27 juni 2009

Kiron är sjuk.

Klarade av att "sova" till 12 uppe i vårt sovrum, oroligt. Men M och Kiron hade åkt iväg så jag gick ner på nedervåningen och la mig i gästrummet/lekrummet istället, lite svalare där. Gick bättre att sova då, ligger inte på solsidan.
M kom hem med en loj Kiron, säger att han varit så nästan hela dagen, sovit en stund i bilen (+lunchvilan), druckit dåligt. M hade duschat av honom hos mamma o pappa. Han har som utslag över nästan hela ryggen och bröstet, röda små prickar, men de verkar (ta i trä) inte klia, eller kanske ändå, svårt att veta. Värmeutslag? Vet att jag brukar få det ibland... Vi har iallafall ringt sjukvårdsrådgivningen. Han har 40 graders feber, men var riktigt upprörd när vi tog den (han hatar att ta tempen!) så jag vet inte om det påverkar. De tyckte det låter som om han har en infektion i kroppen, ska höra av sig senare igen. Vi ska försöka svalka honom och ge alvedon och mycket att dricka (lättare sagt än gjort), så han har fått alvedon i en liten flaska lelle nu. Min stackars lilla, kan den dumma värmen försvinna nu!

3 kommentarer:

Anonym sa...

det låter som sån't där utslag som Noah fick av sin feber och förkylning. hoppas han kryar på sig snart!! kram

Evelina sa...

Usch då. Inte kul att vara sjuk i denna värme!

Tina sa...

Sådär hade ju Emilia för en tid sedan, man blir så förtvivlad då inte febern ger med sig, och äta vill dom ju inte heller. Hon fick också Tavegyl, och prickarna försvann redan dagen efter med den.. men läkaren visste inte vad det var för prickar. Hoppas han blir piggare snart, man får väl försöka få i dom det dom verkligen tycker om i ett sånt läge, sen är det ju så varmt också, märkt att Emilia äter sämre då..man får leta fram lösningar av alla de slag. Ha en bra söndag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...