måndag 30 november 2015

Virka en lussebulle, och stort pysselpaket!


 Tjopp sa denna dag, som alltid efter jobbnatt...;) 
Inatt virkade jag en lussekatt! Superenkelt virkmönster, här finns det om du vill prova själv! =D 
Jag har lovat barnen att vi ska baka i helgen, om det blir lussekatter eller pepparkakor vette sjuttoon men nåt av dem måste vi göra, helgen efter, på Lucia, jobbar jag ju igen. 

Har inte hunnit med så mycket idag, vardagsstäd, tvätt och matlagning tar upp den lilla tid som finns. 
Mattias hämtade ut mitt paket från Slöjddetaljer, äntligen kom det! Stoort! 

Det jag beställde för mitt presentkort jag vann var 2 bitar dekorfilt, schablonplast och schablonkniv, maskeringar (som schabloner fast motsatt effekt liksom...=P), krympplast, papperssnöre, 2 flaskor textilsprayfärg, guldspray, snöspray, glitterfärg och två storlekar på stickor! Gick loss på 500 kr, inte billigt med pysselmaterial... Men gratis är gott och kul att kunna shoppa loss lite! 

Har fortfarande kvar presentkortet på Panduro, sugen på att använda det med eftersom jag vet vad jag vill ha...men känns dumt också att shoppa upp allt direkt. Vi får se. 

Mattias gick och la sig direkt efter barnen ikväll, de sov så dåligt inatt så han var supertrött. Kiron har haft en jätterolig temadag på skolan iallafall, de har haft musikquiz, charader m.m. 
Jag har sett lite Gossip girl och tränat litegrann (mååste komma igång nu efter sjukdom och ryggont!) och ska nu kika på lite film...snart lockar väl sängen hoppas jag. 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...