torsdag 26 november 2015

Hemmet!


Hej på er! Hoppas allt är bra!? =) Har precis insett att det bara är fyra helger kvar innan jul, och bara två av dem som jag är ledig. Fick lite lätt ångest! =P Har någorlunda kontroll över julklapparna, men inget annat. ;) 
Men jag har iallafall fått veta att jag fått ledigt i nyår så vi kan fira i år igen, och om de två nätter jag sökt ledigt också går igenom så får jag 10 dagar ledigt med familjen över nyår. =) Det känns ju härligt att se fram emot! 

I helgen bytte jag ju gardiner nästan överallt. I år blir det grått i köket! 
 Köpte nya gardiner på Dollarstore för någon månad sen, till både kök och vardagsrum. De var 240 cm långa så av tyget som jag fick klippa bort för att lägga upp gardinerna sydde jag nya kuddfodral. =) Jag la sömsmånen utåt, som du kan se på bilderna, så det blir fransigt snyggt efter en tid.  
 Ikväll sökte Mattias fram adventsstjärnorna och stakarna. Måste dock inköpas lite nya lampor till stakarna. 

Även vardagsrummet går lite i grått i år. =) Nya kuddfodral från Ellos och Jysk, lykta på bordet Jysk och stjärnfilt från Dollarstore. 


Vårt matbord! Jag har fortfarande inte målat spegeln.
 Köpte också förra veckan ljusslingor med bollar från Jysk! Jag har inte varit så himla såld på dessa innan, visst är det jättefint men inte ett måste och ganska dyrt tycker jag även om man kan göra egna...Men så såg jag hur fint det var hos Lena när jag hälsade på, och när rätt pris dök upp så slog jag till. ;) 
 Och mer grått, i sovrummet! :) Här har vi adventsstakar och en stjärna i advent så de har inte kommit upp än. 
 Spanar efter en ny lampa hit, vi använder fläkten sommartid då det blir sjuuuukt varmt i sovrummet, men snygg är den inte!! Ska skaffa en golvfläkt istället och snyggare taklampa. Vill göra om en själv men vi får väl se om det blir av. 

 Den andra bollslingan hamnade i min syhörna. Sakta sakta blir den klar, men är så stökigt där nu och dåligt ljus denna årstid så jag vill inte fota mer där än. 
Puss och godnatt på er! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Vad fint ni har det!!/kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...