måndag 23 november 2015

Lugn och skön helg med film!

Helgen har varit en lugn och skön familjehelg, precis vad vi behövde! Mattias har också han blivit förkyld så vi har gått lite på halvfart.
 
Vi har sett film och myst i övrigt hela helgen.
Äntligen kände vi att barnen var mogna för att se "Den oändliga historien", alla tiders barnfavorit! Underbar film!
Och låten var min favvolåt läänge.
När jag var yngre spelade jag in den om och om igen på en hel kassettbandsida så jag inte skulle behöva spola tillbaka för att lyssna igen, haha!

Några av Kirons sängkompisar. =)
 
Jag och Mattias har sett flera riktigt bra filmer i helgen, och festat loss det på lite ost och kex....
 
Jag har grejat på lite där hemma, bytt gardiner och textilier inför advent, och även pysslat i dess rätta bemärkelse, med vad hann jag inte fixa bilderna på men visar nog en del imorgon. =)
 Jag är betydligt piggare nu, trött och slut men som sagt piggare och har nu inlett mina nattveckor.
 
Här är helgens braiga filmer, rekommenderar allihop å det varmaste!!! Action/äventyr/dystopi "Maze Runner (2) The Scorch Trials", komedi "We´re the Millers/Familjetrippen", och sist men inte minst sista filmen i Johan Falk-serien, "Slutet", sketaspännande juh!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Oj har ni hunnit ända till slutet i Falk- serien? ! Vi har några kvar ännu. Brukar beta av nån då och då. Det är skönt och behövligt med en lugn helg då och då. Här hemma blir vi ju lite i ofas när jsg är ledig och vilar hela veckan och Andreas som jobbar vill vila på helgen ist då jag tycker vi kan göra nåt ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...