söndag 15 november 2015

Smartson testpilot Santa Maria Asia!

Via Smartson har vi de senaste veckorna fått testa två produkter ur Santa Marias Asia-serie! Wok är ju så enkelt och gott att fixa ihop en stressig vardag, så detta test var perfekt för oss, speciellt nu då det känns som om man aldrig har riktigt tid... 
Den första produkten vi provade var Soy & Sweet Chilisås, den räckte som smaktillsats till en wok vi lagade från grunden. =) God och mild, smakar mest Sweet Chili men på ett positivt sätt. ;) Barnen åt matyoghurt till sina portioner och det accepterades
 
KYCKLINGWOK SOY & SWEET CHILI (plättlätt!)
3 kycklingfiléer
1/2 paprika 
1 bananschalottenlök
ca 200 g haricot verts
200 g morötter 
ca 200 g brytbönor 
salt, peppar
Santa Maria Soy & Sweet Chilisås
Tillb: Äggnudlar
Strimla och stek kycklingfilén, salta och peppra. Skär alla grönsaker i jämnstora tunna bitar (vi tog frysta haricos verts och brytbönor,  som redan var i lämplig storlek) och woka, blanda ner  1/2 flaska Santa Maria Soy & Sweet Chilisås. Servera med kokta äggnudlar. 

Den andra produkten vi provade var kryddmixen Paneng Red Curry. Den använde vi till ännu en kycklingwok (de är nog godast!) fast med färdig wokgrönsaksblandning denna gång, och med kokosmjölk, till ris. Jättegott tyckte vi, barnen tyckte det var lite för starkt trots yoghurt. 
Vill du läsa mer om vad andra testpiloter tycker kan du kika under taggarna #smartson #santamariaseverige på instagram eller på Smartsons facebooksida! =) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...