söndag 8 november 2015

Fars dag!

Hej! 
Återigen har helgen bara rusat förbi!! =( Men vi har haft en härlig helg om än fullt upp. Fredagen var en vanlig ledig fredag, med familjemiddag och mys. 

Tiril har ritat en teckning av sin familj och sitt hus, på förskolan. Mattias till vänster, mitten jag och sen Kiron till höger. 


Jag och Tiril hade förresten lite fredagsbio innan grabbarna kom hem, medan Kiron var hos en kompis. 

I lördags for Mattias och lämnade barnen hos farmor och Voitto, och sen var vi ut på lite egna äventyr igen. Skriver mer om det en annan dag, kanske imorgon om jag hinner. 
Idag åkte vi iallafall till Bollsta och plockade upp barnen, som hade ritat fina teckningar till både M, morfar och farfar. Mattias fick öppna sina paket! 

En T-shirt och ett par kallingar, kalsongerna hade jag sytt. Han har önskat sig i just detta tyg och barnen fick beställa med en kram som betalning. ;) 

När vi hämtat barnen for vi till Ms pappa och Carina i Sandslån. 

Gott fika! Carinas dotter Linda var också där, hon bor annars i Norge, och Mats, Hanna och Clint. 
Titta på sista bilden i detta collage, Clint har precis lika lockar som Tiril i samma ålder och hårlängd! =)

Den här bilden blev så fin! Hanna och Clintan. 

Kusiner Magnusson! 

Vi for sen till mina föräldrar för middag. Mamma hade lagat en variant av Pulled Pork. Jag åt så magen stod i fyra hörn, var ju tårta efter också och vi hade ju även fikat hos Roger och Carina. Blörk vad mätt jag blev!
Min bror, Kikki och Robin var också där, och så var vi för ovanlighets skull där samtidigt som fostersyster Linnea och hennes kille. =)  

Söt-kusiner! Robin fyller snart 4 år. Ujuj. 
Jag har haft ganska ont i ryggen ikväll eftersom jag inte haft nån möjlighet att ligga och vila (även om det är bättre än i början av veckan!!). Men vi la oss i sängen direkt när barnen lagt sig iallafall, spenderat kvällen med varsin dator. Vi brukar inte så ofta se på TV/dator i sängen utan brukar sitta nere i soffan. 
Imorgon väntar utbildningsdag nr. 2 för mig på jobbet, heeeela dagen. Får se vad ryggen tycker om det! Men men, inte så mycket att göra. Sen jobbar jag tisdag och onsdag kväll men inte långpass så hinner nog vila lite innan hoppas jag.
Som vanligt sitter man vaken för länge, tidig morgon imorgon! Godnatt! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Verkar ha varit en helg med många festliga roligheter. Förstår att ryggen tog stryk... det är för övrigt min största gravidkrämpa just nu. Så trist ju när man inte kan göra nåt nästan utan att bli liggande sen..
Krya på! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...