söndag 16 mars 2014

Vår helg med bytardagsköp, utevistelser och massa gott!

Tjosan så var helgen slut! Skönt att jag är ledig imorgon också, det behövs!!!
 
Sov så fruktansvärt dåligt natten mellan fredag-lördag, tror totalt jag fick kanske 3 timmar sömn. Omställningen från natt till dag, i kombination med att ha stressat hela veckan...
 Klev i alla fall upp "tidigt" på lördagsmorgonen och fick åka med min bror, Kikki och Robin till bytardagen.
Hittade inte så mycket men sökte inte så mycket heller. En softshelljacka till T (som jag tyvärr måste byta dragkedja på, blä!), 2 T-shirts till K och lite pärlor och superhjältefigurer. =) Spenderade hela 52 kr! Själva sålde vi nästan hälften av det vi lämnat in, vilket är som det brukar. Det mesta av det som inte blev sålt säljer jag antingen på facebook eller Tradera, ger bort en del så man får lite plats.
 
Efter att jag lurat en stund tog vi en liten promenad i snålblåsten. Kallt!! Barnen lekte lite i lekparken.
 
M som var iväg och handlade innan middagen kom hem med stora kanelbullar. Gott, är så sällan man äter kanelbullar och var nog kanske 2 år sen (?) jag själv bakade såna!
 
Såhär kan man ju också sova?
 
Till middag gjorde jag köttfärspiroger, fuskvariant med färdig pizzadeg men en del pill ändå. Även detta var det superlängesen jag gjorde sist! Goda blev de! Ska lägga ut recept förmodligen imorgon.
 
På kvällen kom familjen Wusch förbi lite spontant, vi babblade, såg roliga klipp på nätet och spelade lite Wii, gottade oss med oliver och ölkorv. När de gått blev det godis och serier för mig och M.
 
Natten till idag sov jag lite bättre men inte bra. Ligger rätt mycket minus på sömnkontot... =( Till lunch gick vi bort med Wusch´s till grillplatsen här i området och grillade korv.
 
Jätteskönt och mysigt, var där runt 2 timmar innan solen försvann och det blev kallt.
 
Blev hopp i dusch när vi kom hem, för vad röken sätter sig i hår osv!
Sen i eftermiddag har Tim varit här och lekt, jag har grejat med tvätt, sorterat det som blev kvar efter bytardagen och kläder efter barnens kusiner,  lite städ och lite förberedelse för pyssel (spraymålat, inte hunnit med att riktigt "pyssla"). Vi fick tvätta barnens ytterkläder, de var alldeles tokleriga efter utevistelsen, och luktade såklart rök.
M grillade fläskfilé till middag, med strips och vitlökssås till. Mmm!
 
Sen landade vi snart i soffan med lite glass och film, vi såg "Flygplan" som vi tänkt se tillsammans länge nu. M och Kiron såg ju den på bio.
 
Känns som sagt verkligen som om helgen bara rusat förbi, har ständigt haft nånting att ta itu med.  Imorgon är det ny vecka, jag hoppas att jag får ordning på min sömn! Nu är det på tal om det tack och god natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...