måndag 24 mars 2014

Efterlängtade barn och enkelt litet pyssel!

Hej!
Äntligen har jag jobbat färdigt helgen!
Sov jättedåligt inatt, Tiril var vaken en del och M snarkade och så vidare och så vidare...Så man var lagom mör när klockan ringde 5.30.

Men på jobbet var det full speed hela dagen och då känner man ju inte tröttheten lika påtagligt (förrän man sitter ner ;)).

Var härligt när vi hämtat hem barnen idag, känns som om vi knappt setts nåt i helgen och så är det ju också, eftersom de sovit när jag kommit hem på kvällarna.
Nu har jag två dagar ledigt! Skönt! Imorgon blir det tur till Sundsvall för hela familjen eftersom Kiron ska på ögonmottagningen på morgon/förmiddag, så jag passar på att kika in på Biltema bla. för att köpa lite nödvändigt. (Trodde väl aldrig jag frivilligt skulle vilja åka till Biltema men jojo).
Förhoppningsvis blir vi inte där så länge.

Efter att barnen badat idag så tog jag själv ett bad! Läste litegrann och bara njöt, och ja, unnade mig vin på en måndag.

Här är ett "pyssel" som blivit klart idag. Hade två av dessa runda fina kuddar som jag köpt på Jotex. De höll dock inte så länge, och jag har provat att laga dem med knapp (som på högra bilden) men det höll inte heller i längden. Har dock sparat dem, man kan alltid använda stoppningen.

Men kom på att jag istället kan sy över "hålet" med virkade dukar! =) Så nu har varje kudde en fyrkantig och en rund duk.

Enkelt litet återbruk! =)
Nu ska jag inte sitta här och häcka mer, utan gå och umgås med min man en stund, snart sovtajm. God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...