torsdag 20 mars 2014

Loppisköp, hemmabio och hemgjord pytt!

Hej från en tröttmört! Första morgonpasset idag på några veckor, klev upp 5.30 och det känns. =P Och barnen har också varit trötta i eftermiddag, när jag ville de skulle städa lekrummet efter mellis så var Tiril så trött så hon grinade bara Kiron pratade med henne, så där blev det bädda ner i soffan och ta en liten lur...
Vi var in en sväng på Erikshjälpen idag, blev lite smått och gott, mest sånt som jag ska piffa till inför påsk, och pysselmaterial. ;) Fina små fynd som piggar upp.
 
Igår fick vi hem vår nya projektor till sovrummet. =) Har ju tagit bort den stora klumpiga TVn vi hade där. Barnen har fått en liten platt-TV på lekrummet, och om vi känner för att se film/serier i sängen har vi nu denna.

Vi hittade en duk till bra pris också, yay! Bäst av allt med denna lösning är ju att man kan gömma bort den när den inte används! Slipper en ful TV i sovrummet.
 
Dagens middag var hemgjord pytt, hela familjen älskar denna rätt, brukar lägga i lite olika men oftast potatis, morötter, lök, broccoli, korv och köttbullar, krydda efter smak. Potatis, lök, broccoli (frysta) och morötter åker först in i ugnen 225 grader ca 20-25 min (matfett över och rör runt), sen lägger jag till köttbullar och korv de sista 20 minuterna (200 grader). Mums filibabba!
Och jag hann också med ett litet crosstrainerpass idag, jätteskönt då det var flera veckor sen jag tränade ordentligt! Har ju varit sjukor och tidsbrist!!
Imorgon är jag ledig, ska bli så sköönt. Sen blir det jobb hela helgen, men börjar 13 på lördag så behöver inte lägga mig supertidigt imorgon. =)
Nej, nu ska jag gå upp till maken, vi kanske hinner se ett avsnitt av nån mysig serie. God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...