onsdag 19 mars 2014

Bytardagsdatum, knappfärger och veckomatsedel v. 12.

Hellu!
Kvällspass 2 av 4 denna vecka avklarat... Har 2 morgonpass och 4 kvällspass (1 är alltså delat, både morgon och kväll ;)) Jobbar morgon imorgon så ska hoppa i säng och varva ner snarast! Sen ledig fredag och börjar 13 på lördag., delat söndag (och morgon på måndag igen).
 
 Det är förresten bytardag i Säbrå i helgen för den som är intresserad!! Lördag 22/3, Säbrå församlingshem. De brukar öppna kl. 10. Får se om jag ids åka, är en del jag vill kika efter...
 
Och för den som gillar att ha koll, så har Mammaklubben sin bytardag på Brännaborg den 5/4 (och halva priset på mycket söndag 6/4). Den kommer jag i alla fall definitivt missa då jag jobbar morgonpass båda dagarna.
 
Dagen har gått fort! Läst litegrann, och sorterat knappar i färgordning, fick en liten hjälpreda. Fanns ju många roliga knappar med hästar, renar, älgar, fiskar, blommor, hundar m.m. Och bra att öva färgerna. ;)

Här är äntligen veckans matsedel! Eftersom jag jobbar 4 kvällar så äter jag ju bara hemma 3, resterande har M fått bestämma själv. Han och barnen kör ofta lite samma, som ni ser tex. pannkaka, igen, barnen är tokiga i hans hemmastekta pannkakor.
Är Lax Sweet Chili god så lägger jag ut receptet sen. ;)
God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...