lördag 12 december 2009

Lugna fredagen...

Här i huset är det inte bara tandborstning som gäller...det är "Bampe"-borstning! Högsta hugg med Bamse-tandborste, Bamse-tandkräm och Bamse-gosedjur....=)
Resten av dagen igår förflöt lugnt...jag la mig och vila och däckade i 1,5 timme nästan! Skönt ändå. Sen myste vi på i lugn takt, jag sydde en del...Vi var iväg och handlade en snabbis och sen blev det matlagning...Mexikansk köttfärssoppa! Ûbergod är den, ni måste prova, till vitlöksbröd och créme fraiche blir det mumsigast!!! Recept i föregående inlägg.

Kvällssysslor sen inkluderade bad för lilla killen o dusch för stora...men det fick han sköta själv, haha!! Jag passade lillen jag....=) Bampe är populär även i badet.
Kiron somnade genast när vi la honom vid 19.40 ca....sov 40-50 min och var sen vaken och ganska pigg! Diverse försök till att få honom att somna om misslyckades...kan inte sitta och stryka honom över ryggen hela kvällen!!! Vi gav upp att se nåt mer än Criminal Minds som vi sett när han sov, la oss och läste lite istället. Då blev det snart lugnare i hans rum också. Han somnade väl kring 22??

Idag fick sambon en välförtjänt sovmorgon, han är så snäll och kliver upp varje morgon och låter mig sova ut om jag vill/behöver!! Inte alltid jag lyckas somna om ändå, men tanken räknas.
Så jag och lillen har härjat på här själva. Nu har sambon oxå intagit frukost och vi ska åka på en tur, destination stan, min syster fyller år imorgon (ja på Lucia-dagen!), kanske ta en fika nånstans... har kommit fram till att Birsta nog får vänta till Måndag, vi är ju faktiskt hemma på vardagarna också, vad ska vi ner och trängas med alla jobblediga på en lördag att göra??!
Pöss!

1 kommentar:

Evelina sa...

Jag ska också åka på måndag efter jobbet. Just för att inte trängas med alla människor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...