söndag 27 december 2009

Annandag jul...mys hos morbror Johan!

Annandag jul...stor frukost tillsammans, sen klädde vi på oss ytterkläderna... Tog en skön men kall promenad hela högen...
Kiron och Wilma knatade oxå på själva så mycket de orkade!
2 små sötnosar, Wilma och Kiron, ute och går med liten vovve, Bruno.




Maria, Thomas, Moa och Wilma for sen hem, och jag och Mattias o mamma & pappa bänkade oss och såg "Tomten är far till alla barnen" medan Kiron sov lunch! Skrattar lika mycket åt den filmen varje gång!
Sen for vi hem till Härnösand och packade upp alla klappar åtminstonde in i huset, åt lite middag, och sen for vi till min lillebror och hans tjej Jennie som bjudit in alla på lite julmys!
Äter gott som ost och kex, lussekatter och glögg, till hockeyn, Modo-Timrå. Här sitter barnen snällt...men hejsan vad de härjat nyss!! Fick muta Kiron med lite russin....=) Tjejerna har kjolarna jag sytt! Är så roligt att se kläderna användas!
Ojoj, tomten knackade på!! Årets sista julklappsutdelning väntar!
Spännande att tomten kom!!! Det bara spritter i barnen! =) Moa och Wilma blev lite rädda, Kiron tog det lugnt...
När Kiron fick klapp, och sen kavat gav tomten en kram, ville tomten gärna att han skulle sitta hos honom. Inga problem för Kiron! Efter det vågade kusin Moa sig fram och hjälpte tomten med resterande klappar oxå! =)

Hemåt i kvällen, såååå skönt att komma hem! Vi plockade upp min barndomsvän Marianne på vägen oxå, utbyte av klappar och hon övernattade hos oss. Klapparna står överallt, har inte ens hunnit öppna alla förpackningar osv. Kiron hade lite svårt att komma till ro...men vi hann ändå med att se en julfilm, "Julfritt", innan vi kröp till kojs. Skönt att sova i sin egen säng!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...