tisdag 8 december 2009

Sovit gott, lussebak och supersöt vinst!

Inatt sov jag så gott...jag sov oavbrutet hela natten, vaknade inte en gång!!! Tror inte det hänt på minst ett år. Helt desorienterad när M klev upp för att väcka Kiron till dagis...
Har sysselsatt mig idag, varit en rätt bra dag med energi. Packat och skickat Tradera-paket, klippt och sytt, och bakat lussekatter!!! Tycker det gick så smidigt denna gång, fort alltså, började fundera på om jag gjort nåt fel...men icke, de blev jättegoda!Nu håller jag på med maten, vi ska äta kycklingwok. M badar Kiron så länge.
Fått roliga paket idag också...hämtade ut ett fint trikåtyg som jag ska sy tröja till Kiron m.m. av...och fick en fin blogg-vinst från Mysebo Design!!!Säg hej till Sjöormen Signe! Hon är en skallra tänkt att sparas till lill*n i magen, men Kiron har lånat den så länge...Visar upp den....och låter Bä pussas och kramas lite med den... =) Han är nyvaken på bilderna därav uppsynen....
Imorgon ska Kiron vaccineras!!! Nervöst...

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad sugen jag blev på lussebulla!! Måste baka det snart! Och vilken söt skallra!
Gabriel vaccinerades idag och han springer omkring som vanligt fortfarande...får väl se hur natten ter sig och morgondagen! ;)
Kramen

solokatt76 sa...

Hoppas det går bra med sprutan. För de allra flesta verkar det inte hända nåt.. Iallafall har det varit så med barnen där jag jobbar.

Lussebullarna ser ju oerhört smaskiga ut! MUMS!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...