tisdag 22 december 2009

Dan före dan före dopparedan...Julkort till Kiron!

Kiron var vaken igen inatt, mellan ca. 2.30-4 kanske...Man blir rätt trött. Han vaknade dock i vanlig tid så han fick gå på dagis idag, sista gången för i år!
Här hemma sysselsatte vi oss bla. med lite städ och sömnad, snart är Kirons julklappskläder från mig helt klara! När Kiron kom hem hade han ett kuvert i brevlådan, adresserat helt till honom! =) Det var fina julkort från farfar och Carina som Carina påtat på datorn! =)Nalle Puh var finast tyckte Kiron. Han har lyckats slå huvudet ca. 4-5 gånger sammanlagt idag, tror jag, kom hem med en bula o blånad mitt i pannan från dagis, sen har han dunkat i några gånger här hemma. Lilla blåmärket! I övrigt är humöret gott trots dålig sömn.
Avklarat ännu en punkt på fixa före jul-listan, att "laga nån mer rätt att ta med på julafton". Lite julgodis och sill skulle vi ta med, så jag har lagt in en till burk sill och lagat en till sats med chokladkola. Denna kolan blev dock inte lika lyckad som förra satsen...blev väl hård, men den duger, bara man inte biter direkt!
Nu ska vi strax se film, "Surviving Christmas" på 3:an. Dricker glögg i väntan på den. Imorgon är det massa mys, granklädning och julklappsinslagning som väntar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja usch, va är det här för fas, något skumt är det med våra grabbar som ofta vaknar på nätterna!!
så skönt det lät med mysdag idag=). jättefina julkort!
kramisar

Maria sa...

Vilka fina julkort! Jobbigt att Kiron sover så oroligt på nätterna, du behöver ju verkligen sova nu! Jättefin och stor mage har du fått!
Gjorde också chokladkola igår..mumsigt värre...smakade kladdkaka, så det gick hem hos alla barn!
Satt också och skrattade till "surviving Christmas" igår... =)
God Jul på er!
Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...