lördag 25 februari 2017

Sweet saturday!

Hellu! Härligt med ledig helg! 
Igår hade vi besök av först Mark en stund och senare kom Samuel och Theres förbi och spelade lite Wii och babblade, kul att catcha upp med båda parter! 
Idag har det varit kanonfint väder! Hade en massa att fixa med inne, men på eftermiddagen tog vi oss äntligen ut i solen. 


En liten sparktur blev det också! Fick bara med oss Kiron då dock... Underbart! Synd att en del vägar var mycket noggrant sandade så det inte gick att åka, men på de flesta fanns det nån sorts bana man kunde ta sig fram på iallafall. ;) 


Mattias har varit med Mark till Nordingrå idag och hämtat kött hos Mats. Blev en massa köttfärs så nu är frysen fylld igen! 

Kiron var hos Tim ikväll, så vi har haft ensamtid med Tiril, händer inte ofta. Mysmiddag...(gjorde ett jättegott fiskrecept jag kommer skriva ner här snart!) 
...mysfilm (Tiril ville se "Den Oändliga Historien" igen) och mysmello (vi gillade Jon Henrik mycket!) innan tösen hoppade i säng. 

Kiron skulle prova att sova hos Tim inatt, första gången hos nån annan än släkten. Och allt har gått jättebra och han har haft det mysigt men nu för en stund sen ville han ändå komma hem och sova hemma så vi har nyss hämtat honom. Han var duktig ändå som provade, nästa gång kanske det funkar! 

Lite loppis har det också blivit! Erikshjälpen, som vanligt. ;) Hittade ett par skridskor åt mig i jättefint skick, så nu kan hela familjen åka! Sen lite kläder, en sänglampa till Tiril och smått och gott... 

Den här skålen ska få åka till stugan och agera som snacksskål! 

Nu är Kiron stoppad i säng och vi ska fortsätta se på "Inferno", sov så gott! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...