onsdag 1 februari 2017

Hemmadag med besök och pluggar vidare...

Ännu en lugn hemmadag har passerat, inte så mycket som hänt... Jag har bakat en del till Tirils 7-årsdag/kalas, sånt som går att förbereda redan nu. B.l.a. maränger! 

Vi fick besök av Marianne som var här i stan för något inom jobbet, hon vågade sig förbi trots barnens sjukor. Hade med sig Toscakaka till fika, och en present till Tiril som hon får sen. ;) 

Ett roligt besked kom med posten idag, mitt antagningsbesked till kursen Hälsopedagogik 100 p, startar i slutet av februari. Känns pirrigt, lite jobbigt och kul samtidigt! =D Är mest stressen från förra kursen som jag oroar mig för, vet att jag har lätt att gå all in och grubbla, få sömnproblem osv. Men annars känns det mest som sagt kul, är på distans så det blir massa hemmaplugg. 
Kiron har haft feber idag med, om än låg men han är väldigt snorig, hostig och har halsont. Tiril snorar på hon med och har hosta så hon får fortsätta vara hemma med oss. Själv hoppade jag träning idag, har fått halsont... Men men, nu ska jag lägga mig relativt tidigt för att vara mig och inte klockan ringer 5, sova bort halsontet kanske!? 
Godnatt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...