onsdag 22 februari 2017

Snö, halkvarning och tänder.

Herregud det blev vinter igen! Vi hade nästan helt bart med isfläckar här och där, och t.o.m den där vårlukten av kräka hade kommit. Men så började det snöa igen...och som det snöar! Såhär såg det ut igår, men idag har det vräkt ner hela dagen så idag är det mer än dubbelt så mycket! 
I måndags började det snöa, och på morgonen var det ett sånt där fint lager snö ovanpå allt inkl. is så jag var en av många som halkade omkull. På väg till jobbet. Andra paret byxor jag ramlar sönder på väg dit... =( Värst gick det dock för "handfilén" som min bror kallar den, blåslagen men på bättringsvägen nu. 

Även andra har råkat illa ut i halkan. En nära vän till Tiril trillade så illa så hen fick kraftig hjärnskakning!  Huuva vilken oro! Men tack och lov är det på bättringsväg även där! 
Tiril sov med sin Ambjörn och tänkte mycket på sin vän som fick åka in med ambulans till sjukhuset. Nästan så man vill sätta hjälm på barnen bara de ska röra sig ute juh! 

Mer blod men inte så farligt ändå, Tiril tappade igår sin 6e tand! =D Så hon hade besök av tandfén inatt. 
Ikväll har jag jobbat kortkväll, sen blir det delat imorgon och kort morgon på fredag. Sen ledig helg! 
Ha det! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja blä och fy för snön!! Vill ha vår och värme nu! Drog oxå på skalle på barnvagnspromenaden..men man har ju tur som håller i nåt så msn inte fat omkull helt men slog i ena skinkan rejält.
Handfilen var ett nytt ord 😊 Handflata säger jag nog bara om hela handens underdel 😆

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...