måndag 19 december 2016

Rolig julkväll med familjen Horn, och våra planer för jul.


Hej! 
Helgen har gått undan! 
I lördags blev det plugg (nähä vad ovanligt!?) stor del av dagen. Vid 17 hade vi inbokat julkväll med familjen Horn! =) 

Julklappsleken både för barn och vuxna, vi körde varianten då alla får varsitt paket. 

Fina klappar! =D 


Sen blev det några omgångar rolig och intensiv frågesport med Kahoot! Kul grej, man öppnar ett spel, registrerar sig på samma spel med varsin surfplatta/mobil och svarar sen via mobilen/plattan på samma frågor på tid, samtidigt. =) 


Sedan blev det Just dance!

...som vi vuxna fortsatte med även sen barnen kommit i säng! Svettigt värre men det är så himla roligt!  En jättekul kväll och sent blev det! 

Min handled känns förresten mycket bättre nu, har haft lite ont i axeln i helgen men det dansades bort, haha! 
Igår blev det, efter sovmorgon, plugg i stort sett hela dagen medan M skötte markservicen, fjärde ljuset tändes först till middagen. 

Nu är det bestämt att vi firar julafton här hos oss i år, pappa och mina syskon med familjer, min bror ska jobba natt så det är bra om vi är i Härnösand. ;) Mamma är kvar på sjukhuset, dock hoppas vi att hon får flytta till ett sjukhus närmare oss innan jul, men vi vet inget alls än bara att hon kanske får byta avdelning imorgon. Hon opererades igen igår så det var en lite orolig kväll... =( 
Kiron har pratat mycket om mormor i helgen, han tycker att vi ska filma en massa på julafton så att hon kan se på det sen , så det blir som att hon fick vara med. Gullplutten. 

 När barnen lagt sig pysslade jag lite till jul... 

...medan vi såg första avsnittet av "Och så var de bara en". Vi gillar ofta filmatiseringarna av Agatha Christies romaner och detta var inget undantag. =) Vi får se när vi tar nästa avsnitt. Kul att ha mys att kika på även sen Midnattssol och Svartsjön slutat. 

Sovit rent ut sagt uruselt inatt, legat vaken måååånga timmar. =( Nattjobbsrytm i kombination med stress och oro, blir inget bra. 
Idag har jag pluggat och sen jobbat sista passet för detta år, nu är det ledigt nästan två veckor, mycket inbokat så det kommer gå jättefort! =) Barnen går sista dagen på onsdag. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...