lördag 10 december 2016

Buzzar Keldas kylda soppor!

Vi har via Buzzador fått testa Keldas kylda soppor! Vi fick två kuponger vilket blev perfekt eftersom en förpackning soppa blir lagom till två pers. Vi valde smakerna Toscansk tomatsoppa och TexMex Tomatsoppa. I båda sopporna tillsatte jag stekta kycklingtärningar och Risoni så det blev lite matigare. 

Vi toppade sen TexMex-soppan med tacochips och Toscanska med fetaost, och åt vitlöksbröd och matyoghurt till. Båda sopporna var jättegoda, och barnen gillade bäst TexMex och vi vuxna Toscanska (blev såå gott med fetaost till!) så det blev perfekt! ;) 

Vill du se vad andra testpiloter tycker så finns det på sociala medier under taggarna #buzzador #keldasopporbuzz och #kelda 

Skulle du själv vilja bli Buzzador och få testa produkter gratis eller ibland också köpa större produkter till mycket förmånliga priser, det gäller verkligen alla möjliga slags produkter? Du får hem erbjudande om att söka till olika kampanjer som passar din profil och får då hem produkten gratis eller en produktcheck, eller köpa en produkt billigare för att testa. Släng iväg en kommentar så vidarebefordrar jag dig! =)  

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...