torsdag 8 december 2016

Ny soffa!


 Förra veckan medan jag var i Umeå spontanshoppade M (efter viss samrådan från mig såklart, vi har velat ha en ny grå soffa länge) en soffa på Mio! De hade kampanjpris på just denna variant. Den kom i tisdags och åh vad nöjd jag blev!

Liknande modell med divan till vänster som tidigare, fast lite bredare och divanen är längre så det är fler sittplatser. 
Igår följde jag med pappa och Anki upp och hälsade på mamma i Umeå, passa på när möjlighet ges. Så härligt att träffa henne, hon är piggare i allmänhet, det gjorde gott i hjärtat! Lång väg kvar men det går framåt.  

Idag har jag mest pluggat. Tiril har varit hemma idag med, hon har astmahosta mest nattetid men har fått inhalera så hoppas jag det går över snart. Nästa vecka har hon ju Lucia och har missat en massa övningstid nu, fast hon sjunger här hemma istället. ;) 

Barnen fick i år inga dyra Lego-kalendrar, istället köpte vi en häst-kalender på Tradera åt Tiril, och åt Kiron har jag beställt Pokemon-figurer som tyvärr verkar ha kommit bort med posten... Men nu har han fått öppna med Pokemonkort istället och verkar lika glad för det. De ska skicka nya figurer så får vi se när de kommer.... 

Ikväll har jag försökt kicka igång julkänslan lite, slagit in julkappar åt andra än våra barn, lyssnat på julmusik. Och så har vi sett rolig julfilm, "The night Before", haha galen film. Sett några julfilmer nu de senaste dagarna, i helgen såg vi "En underbar jävla jul" som vi aldrig såg förra året. Den var ju rolig men också fin, inte sån där asgarv-film. 
Jaja, ska kika lite på en av mina favoritfilmer som det var åratal sen sist, "Sleepers". Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...