torsdag 20 augusti 2015

Stugsommar!

Hej! Vilket härligt väder vi äntligen fick, såhär sista lediga veckan!
Vi kom hem från stugan i lördags och har haft fullt upp sen dess, både varit sociala och haft/har en massa att fixa med här hemma. 

Sommaren har varit fin trots att den kunde varit varmare. Vi har varit i stugan totalt runt 4-5 veckor, myyycket härligt! Hittat på små utlfykter och så mellan varven och såklart möhippa/svensexa och bröllop, men har haft det vi gör i stugan också förutom att slappa. Mattias har tex. varit fullt sysselsatt med att höja stugan, ett riktigt skitjobb. 

Lite fiske emellanåt...;) 

Mycket kvällssol! Så fort solen gick ner blev det ganska kallt men nästan varje kväll fick vi en stund i solen iallafall! =) 

Vi har i två omgångar varit hundvakter till svärfars Lakris, 8 månader. Man blir ganska slut av det, haha! Lilla energiknippe, gäller att hålla koll hela tiden, som att ha ett småbarn. 

Måndagen efter bröllopet åt vi middag med min familj, nu när min faster och hennes man var uppe här (de bor i Enköping).  Lakris fick busa av sig med gamla Molly (11 år), hon blev som valp på nytt! 

En trött valp den kvällen... 

Vi har njutit för fullt när solen velat visa sig! Kan man ha en finare syateljé än detta?!Vi har haft en del besök, bla. Carina och svärfar som hade med sig presenter...Tex. coolaste T-shirten till Kiron (självlysande insekter på ryggen)! 

När det väl var nån varmare kväll har vi suttit ute och mest läst men även sett lite Supernatural. =) Det har blivit väldigt lite film i sommar fast vi haft en gratisperiod på en del av de filmkanaler pappa och mamma hade här uppe. Men desto mer läsning! 

Ätit kräftor med mina föräldrar...

Vi har promenerat och plockat bär...Dessa bilder togs förra veckan då M jobbade om dagarna och mest låg under huset när han kom hem. Men denna kväll fick vi med honom ut på en fin prommis. =) 
De sista dagarna var det riktigt varmt där uppe, liksom här hemma. Sista morgnarna var superfina och jag åt frukost nere vid vattnet, som jag brukar göra annars när det är en "normalvarm" sommar. ;) 


Jag har badat tre gånger!! Badpremiär i mitten av Augusti, herreminje.. Den som badat mest är skruttan, faktiskt t.o.m. mer än M som brukar bada flera gånger per dag. 

 Katten har såklart också stortrivts! 


Sista kvällen kom Ms lillebror Mats, Hanna och Clint upp och grillade med oss. Vi har träffat dem mycket mer i sommar än vad vi brukar, jättekul att vi kunnat ses och vi får hoppas att det fortsätter! 

Den sista kvällen firade vi av med mys och film. Vi kommer att åka upp igen vid första möjliga lämpliga helg. Skönt att komma hem men vad underbart det är i stugan! 

Jag skriver lite om utflykterna i nästa inlägg. ;) 

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Vad skönt att ni kunnat vara så mycket i stugan och som sagt de senaste två veckorna har ju varit kanon vädermässigt! Härliga bilder!

mamma sandra sa...

Men gud vilken härlig tid ni haft i stugan, jag blir riktigt avundsjuk=). underbara bilder!! kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...