måndag 24 augusti 2015

Hemestrat!

Hej! Har så lite tid att blogga för tillfället, men här kommer lite små äventyr vi gjort under stugveckorna. =) Har hunnit med att "hemestra" mer än vanligt i år, det känns bra! 

Den 6/8 var vi till Västanåfallet med mamma och lillebror med familj. Vi hade med oss lite lunch och åt i den fina miljön där. Finns mycket att titta på även för den som inte vill släpa sig upp ovanför fallet. =) 

 Vi släpade oss dock upp, sjublöt av svett när det var över haha! 

 Så fantastiskt fint! 

Man kommer bra högt upp! 


Hannis och Johan. =)

La familia! 

 De har också öppnat ett museum ovanför butiken, spännande tyckte barnen att se på uppbyggda miljöer, och skalle av varg, björn och lodjur m.m. =) Trött tjej på väg hem till stugan. =) Den dagen var samma dag som vi åt kräftor med mina föräldrar sen. 

Den 8/8 var vi till Junsele djurpark! Har tydligen inte varit där sen 2011, hur det nu kan stämma men jag antar att bloggen har rätt. ? Ett tag åkte vi ju dit en gång om året.  Tiden går så fort. Kul var det iallafall! Ms lillebror Mats, Hanna och Clint var med! 
De har skaffat lemurer i djurparken! Älskar dem! De flesta andra djuren var inga nyheter men alltid kul att titta på, som varg, björn, kameler och dromedarer, lamor och alpackor, vita tigrar, lodjur, älgar, jakar m.m. 

 Fick se lodjursbebis också!! Sötast! Bäst när man kommer precis till matning  för då får man se dem annars är de ju oftast så skygga. Barnens zoo! 
 Någon karusell blev det också, fast tivolit är ännu mindre nu än förut. =) 
 Det var väldigt mycket folk där denna dag, hoppas att de haft en bra säsong. 

På vägen hem stannade vi till i Nämforsen för att se på hällristningarna och den mäktiga forsen såklart. 

En mysig dag som avslutades med middag på Orren i Sollefteå och sen film i stug-soffan för hela familjen! =) 
Nu har M börjat jobba och Kiron har börjat skolan idag, jag och Tiril börjar på onsdag. 
Supertrött är jag efter tidig morgon så borde inte sitta uppe men saknar bloggen. Rensar och märker kläder och leksaker för fullt hela dagarna nu, bytardag i helgen! Hoppas kunna bli klar imorgon! 
Godnatt! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vad man ser på familjebilden likheterna mammas pojke hanna kiron och pappas flicka mattias tiril =)kram Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...