måndag 3 augusti 2015

Möhippa och Svensexa!

Tiden den går och går och man hinner knappt med! I helgen gifte sig lillebror Johan med sin Kikki och det var så vackert...  Men innan jag bloggar om det tänkte jag skriva om förra helgens möhippa och svensexa för dem. 

Svensexan och möhippan var båda på samma dag. De hade fått meddelande tidigt på morgonen om att de skulle klä sig i vissa kläder och packa väska. ;) Vi hämtade upp Kikki redan vid 8.30 och då hade Johan nyss åkt. =D 

Hon fick börja med lite ledtrådsjakt, var till både Ica Maxi och McDonalds och bjöd personalen på fint godis i jakt på ledtrådar! ;)

Ledtrådarna förde henne till slut till Tina där champagnefrukost (och min syster Maria som inte hann vara med direkt på morgonen) strax väntade. 
Vi var 7 tjejer med Kikki som var med på möhippan. Fr. vänster Tina, Kikki, Maria (syrran), Emma, Sara och Susanne (och så jag då bakom kameran).  Alla klädda i roooosa. 


Efter frukosten fick hon först kika på några vackra sockerkakor, innan hon fick ta på ögonbindel för att dekorera dem. Visst blev de fina!? Haha blev många skratt!

Sen blev det lite femkamp, med säckhoppning, äggstafett, Mjölkky, plocka nektariner ur vattenhink och till sist trä toarulle på krattskaft. Haha! 
Vi var indelade i lag och vårt lag vann! Men det var jämnt! Kikki fick leka för två i andra laget då de var en person mindre. 
Efter femkampen blev det lite go-lunch på Tina´s Diner (samma Tina som var med på möhippan. ;))

Sedan blev det en promenad in till stan där Kikki fick försöka sälja sina vackra kakor och be om allmosa för att kunna köpa målarprylar. =) Fick ihop en slant, värst var gubben som stoppade in 20:an i Kikkis BH! 

Hon fick ihop till sina målarprylar och vi styrde kosan mot badhuset! Tog denna bild och funderade först på vad de andra släpade på för gula påsar, men kom på att det var visst min vinst, jag vann i närmast antal rätt under champagnefrukosten, när Kikki fått svara på frågor om Johan. Hehe! Så det var inte bara Kikki som var utspökad. ;) 

En timme på relaxen, hade hyrt så det var bara vi, skitmysigt! 

Sen blev det lite minigolf (som Susanne vann och fick en nästan värre vinst än mig) innan vi gick hem till Tina igen! Alla tjejerna hade förresten varsin visselpipa och snapsglas runt halsen. Blev som lite karneval och Kikki fick många tutningar när vi gick längs bilkön vid rödljusen, hehe roligt folk. 

I väntan på grillmiddag fick Kikki använda sina målarprylar för att måla ett porträtt av Johan. Detta porträtt överlämnades sen tillsammans med fotoalbum från möhippan (och svensexan, Kikki fick också porträtt som Johan målat) under bröllopsfesten. 



Efter maten mötte vi upp svensexegänget hemma hos oss! Blev en fortsatt mysig kväll då alla pratade om dagens bravader. =D 
Längst ner till höger i denna bild sitter Alex och Emma (Alex med armen bakom Emma), dagens chefer och Johan och Kikkis nära vänner. ;) 


=D Haha!

Har ju också lite bilder från svensexan. 
Johan hade å sin sida också varit på äventyr. Han fick börja dagen med att söka ledtrådar han med, men fick bara veta via sitt brev att han skulle åka iväg på moppe själv med kamera på huvudet för att leta. 
Han kom till slut iallafall fram till rätt destination där killarna väntade! 

De spelade paintball (åh vill prova jag med men vi ville inte riskera blåmärken på bruden!! =D) 
...och han fick sälja lite kondomer och porrtidningar (och be om allmosor) för att få ihop till målarprylar. Förfriskningarna ser tvivelaktiga ut på hans min! 

De grillade de med, x2 och hann med lite discobowling också innan de mötte upp oss från möhippan! De verkar ha haft lika kul som oss! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...