söndag 30 augusti 2015

Årliga surströmmingskräftskivan och modig tjej!

Hej vad det går! 

I fredags var det dax för den årliga surströmmingskräftskivan hos mina föräldrar, med alla syskon och familjer. =) Alltid lika trevligt. I år fick vi dock sitta inomhus då det regnade... 

 Men senare till kvällen flyttade vi oss till uterummet. 
Vi sov som vanligt kvar där, och dagen efter följde barnen med mormor och morfar ner på "happenings" på Bollsta folkets hus. Tiril red för första gången!! Äntligen vågade hon! ;) 

 Vi for hem igår eftermiddag, hyrde tre familjefilmer och hade familjemys! 

Idag har det varit riktigt varmt igen! Mattias har satt upp sista kantplåtarna på taket, jag har sorterat upp det vi inte sålde på bytardagen (men vi fick sälja mycket denna gång!) och barnen har varit med kompisar. Skulle tagit oss iväg på nåt bad men tiden, den tiden...? En massa måsten jämt. Vattenspridaren är ju kul den med iallafall. =D 
 Fick in en vacker gäst, andra Påfågelögat jag ser i år och Kiron fick in en på skolan också, de brukar vara ganska sällsynta här så det måste vara ett bra fjärilsår. ;) Hjälpte skönheten såklart ut i det fria igen. 
Ja, då går jag in i nattperiod och den mest intensiva jobbveckan sett i timmar. Och mest jobbig sett i umgänge med familjen, hinner inte ses mycket. =( Men men! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...