onsdag 8 oktober 2014

Lite tid för mig själv.

Fy vilket regnrusk det varit idag!! Riktigt jäkla skitväder rent ut sagt. Jag och barnen fick ge oss ut imorse då Kiron skulle till skolan, rustade med varsitt paraply. Blåste dock så mycket så mitt paraply vände sig 1 gång och Tirils 2 gånger, och 1 gång lossnade hela paraplydelen från pinnen...dax att köpa nytt? Så blöta blev vi iallafall. Och lika blöt blev jag de tre andra gångerna jag var ut idag.
 Jag fick en oväntad halvdag för mig själv, då Tiril fick komma tidigare till förskolan eftersom de skulle till bibblan på utflykt, hon var så glad för det! Jag hann både läsa lite, ta en powernap (har så svårt att somna i tid på kvällarna nu, ligger och vrider mig, så är aldrig utvilad då klockan ringer!) , och pyssla klart pysslet från igår samtidigt som jag såg säsongsstarten av "The Vampire Diaries"! =D Sen var det dax för kvällsjobb. 
Hemkommen från jobb för snart en timme sen och suttit och småpratat med M lite. Nu ska jag hoppa i duschen, ska bli skönt! Känns som om jag varit blöt halva dagen, mina gummistövlar läcker dessutom så de är totalt värdelösa, dyngblöta sockar. Imorgon blir det morgonpass och sen har jag tredagars-ledigt inför nästa veckas nattjobb! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...