måndag 13 oktober 2014

Halloweenplaner!


 Den 31 Oktober är det ju Halloween, och som ni kanske vet äääälskar vår familj Halloween. =) I år jobbar jag den helgen men just fredagen har jag ledigt så vi har "bokat" ett litet firande med grannarna! Ska bli skoj!
Jag har spånat på dräkter och så, var sugen på en matchande klänning till Tirils dress, (tex. denna!) MEN det blir det inte utan snåltarmen satte i, jag kör på en gammal dräkt som jag faktiskt inte använt på nån festlighet än, bara här hemma på vårt eget firande. Och läskig är det inte heller! =P Får väl ta till lite läskigt smink istället. ;) 
Tiril ska ha denna dress, finns på Toys r Us men jag hittade den på Tradera, dock utan bälte och horn men det är ju lätt fixat själv. ;) 

Och dessa attiraljer har jag köpt på http://www.zingland.se/, måste säga att de har riktigt bra priser, har jämfört lite. http://www.zingland.se/treudd-glitter

 Kiron valde skelettdräkt, och han var petig med hur den skulle se ut också! http://www.zingland.se/skelett-maskeraddrakt-p-39538

Han ville också ha en attiralj...http://www.zingland.se/skara-med-blod

Och till min dress beställde jag denna. ;) http://www.zingland.se/slangbella

M är också specifik med vad han vill ha, och har inte hittat tillfredställande än...men vi får väl se. =) Verkar iallafall som om alla i familjen ska ha "läskiga" dräkter utom jag. 
Haha vilka galna maskeraddräkter det finns!!! http://www.zingland.se/maskeradklader

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...