onsdag 1 oktober 2014

1 Oktober, ny taklampa, energikick och föräldramöte!

Kiron blev jätteglad imorse när han kom på att det var oktober...för det betyder ju att han snart fyller år! =) Ska försöka skriva lite önskelista för honom imorgon så ni vet ni som undrar ;)

Igår var M in och köpte en lampa jag spanat in på Butik Unik. 50% var den på dessutom. Hade tänkt ha den i stugan först men M tyckte vi skulle byta ut lampan vid soffan istället, har ju haft den några år nu. 

Tiril har varit ledig med mig idag. Hon upptäckte att på dessa "jungfruhattar" är det ofta en slöja och det hade inte hennes, så jag sydde dit en efter att hon valt tyg. Hon blev supernöjd! 

Eftermiddagen var lite trött, så efter mellis spelade Kiron Pokemon på datorn (hans nya passion, Pokemon) och Tiril såg Winx medan jag städade i syhörnan och lagade mat. Så som det ofta ser ut på eftermiddagarna. 

Middag; Biffar med potatis, brunsås, lingonsylt och stekt lök. Mumma! 

Efter maten fick jag springa iväg på föräldramöte på Tirils förskola. Rätt så mysigt, fick se lite film och påbörja ett "konstverk" som Tiril sen ska färdigställa. =) 

Ja som jag skrev tidigare började jag städa i syhörnan idag, och förutom det har jag också städat en del annat,  bla. torkat golvlister... Inte så smart, jag hade bara en energikick i förmiddags och var rätt smärtfri. Pucko! Var bara skönt att kunna röra på sig. Haft desto ondare ikväll, blev inte bättre av att sitta på små pallar och golvet på föräldramötet...så direkt när jag kom hem fick M spraya min rygg med Air Salonpas (smärtstillande spray) och sen har jag legat nerbäddad i sängen. Ska nu fortsätta se "Once upon a time" och hoppas på att hinna läsa några sidor innan släckning. God natt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...