torsdag 23 oktober 2014

Annons, sjukt och bakiskänsla.

Idag har M fått vabba med Tiril, hon har öronont och är väldigt snuvig. Vi ger nässpray och öronsmörj och hoppas på det bästa!! 

Jag har sovit och Kiron har varit på skolan. ;)  Han var förresten i tidningen i tisdags, vi hade skickat in annons i tid men den bilden var tydligen för dålig upplösning på (??) så vi fick skicka in en ny och därför blev det några dagar sent.
 
 Denna katt alltså, häromnatten snodde hon Tirils goseponny ur sängen och hann dessutom gömma den, så jag och M fick springa runt hela huset och söka...Precis vad man vill göra 3.30 på natten, yay! 

Idag när jag vaknade kände jag mig bakis!! Världens huvudvärk och illamående. Stor baksida med nattjobb! Kunde som tur var vakna lugnt eftersom M ju var hemma och fixade mat och diverse. Jag har börjat på ny bok, denna har jag köat för länge på bibblan, i väntan på inköp. =) Sista delen i Divergent-serien. 

När jag piggat på mig lite grejade vi tillklippningen av Ms Halloween-kostym! 

Och skruttan hon tog tillvara på tygskräpet som blev över. ;)

Nu ska jag strax gå till jobbet för sista jobbnatten! Hoppas man inte blir lika blöt som imorse, världens blåst och vasst hagel! 


1 kommentar:

Cattis sa...

Ja huua vilket busväder! Hoppas T piggar på sig snart!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...