måndag 6 oktober 2014

Kirons önskelista, och veckomatsedeln v.41.


Hej! 
Nu är äntligen jobbhelgen gjord. =) Jag ska krypa i säng, tänkt att komma i säng tidigare ikväll men har betalat lite Tradera-auktioner, bla. beställt en tårtbild till Kiron. ;)

Och på tal om hans födelsedag som är om 12 dagar så kommer här en knapphändig önskelista; 
Han önskar sig LEGO LEGO och åter LEGO!! ;)

Han har också nyligen upptäckt Pokemon och de är inte världens enklaste att få tag i längre, men nere på Toys ´r us har de tydligen en del, och nån liten leksak finns också på leksaksaffären här i stan.  Men sängkläder, kläder och dylikt om man hittar det uppskattas ju också! I kläder har han stl.  134. 

Han vill också ha spel till Wii, och då helst Pokemon (lättare sagt än gjort även om det finns några på Tradera. ;/)

Och Mario-spel till Wii (förutom Mario Kart som vi redan har. =)). Även här gillas också sängkläder, kläder osv. med Mario ;) 

Och på Biltema har han spanat in denna Hummer/Monstertruck, radiostyrd.  (klicka på understrukna länken). Monstertrucks är också något han gillar. 


Han önskar sig pengar då han tycker det är roligt att gå och välja ut Lego-askar själv ;) Vi ska även göra om hans rum så det kanske blir något roligt dit för pengarna också. Han har bla. spanat in en Lego-klocka på Hobbex.  
Ja. det var lite smått och gott att välja mellan. Inget krav att det måste vara detta men dessa saker vet jag uppskattas av födelsedagsbarnet med säkerhet. ;) 

Här kommer veckomatsedeln för v. 41, delar med mig av Snickarlåde-receptet sen om det blir gott, första gången jag lagar det. Nu blir det sängen, godnatt! 


1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ungefär samma önskelista som herrn här hemma då! Han fick så mycket lego. .. Blir spännande om 12 dagar för Kiron!!
:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...