onsdag 20 augusti 2014

Veckan som gått sen vi kom hem, och lite shopping till skolstart...

Hej hej! Inatt är jag ledig. Har ännu inte hunit sortera klart bilderna från sortera klart bilderna från stugmålningen men det kommer! 

Vi åkte som sagt hem i onsdags, och jag fick sätta igång direkt med klädsorteringen! Ganska skönt att se lite serier igen och sortera under tiden. ;) Kom ihåg, bytardag nu på lördag, kl. 10-13 på Parketten.  

På fredag åt vi grillat med grannarna, har ju inte blivit så mycket med dem som vi tänkt denna sommar tyvärr! Kul att ses!

Lite softa dagar har också hunnits med i helgen. Kiron verkar kunna knäcka cykelkoden i år! =) 
M har satt lite panel i uterummet, och jag har som sagt rensat... 

På lördag firade vi av vår semester bara vi i familjen, med lite kräftor! Mums!


Måndag var det ju jobbstart för Mattias, jag och barnen skrotade hemma en dag till då skolan hade studiedag, men jag jobbade ju natten så fick sova lite extra när M kom hem. 
Igår var det första tidiga morgonen för barnen! Trötta men glada att fritids/förskola börjar igen!

 Imorgon är det skolstart för lillskrutten, min prins...Han fick en klippning igår också, så stilig! 

Efter rensning och inför terminstart så var det lite som behövdes akut! Tiril har fått ett nytt regnställ och Kiron nya stövlar, båda från ICA Maxi och med 25 % rabatt. ;) 

Har också fått fylla på Kirons garderob med lite nya tröjor. 


...och slog själv till på ett par nya leggings...

...och en T-shirt till M. Härnäst behöver vi nog köpa vinterskor till barnen men det hinns ju än. ;)

Det har också i sommar blivit lite nytt hit hem, från Jotex. Måste få fingrarna ur och fixa i ordning Kirons rum med nya tapeter nån gång, men han har iallafall fått nya gardiner och ny lampa för tillfället. Köpte lite tyg och kappmetervara till nästa sommar på Jotex rea, och kuddfodral till uterummet. 

Sist men inte minst försöker vi komma igång med veckorutinerna igen för att underlätta, speciellt nu när jag jobbar natt och M kommer hem senare än vanligt (eftersom han lämnar barnen då och måste börja senare än annars). Veckomatsedeln! Slarvpella men läsbart hoppas jag? 
När barnen lagt sig gjorde M ett pass på träningscykeln och jag på crosstrainern samtidigt som vi såg lite "Harry Potter och dödsrelikerna". Kul att kunna kombinera nytta och nöje ihop. ;)
Sen har jag suttit själv och sett lite film sen de andra somnat, "It´s a boygirl thing". Ganska söt. Nu är det dax att krypa ner i renbäddad säng och se om man kan få nån nattsömn, blir nog svårt... 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...