tisdag 26 augusti 2014

Ledig dag med klädrensning och veckomatsedel.

Svosch sa det om den lediga dagen, som vanligt! Känns lite jobbigt men nu har jag bara två jobbnätter kvar. 

Har faktiskt börjat få lite höstkänsla, och bakade en "Knäckig äppelpaj" till efterrätt igår, blev jättegod! Se receptet i inlägget nedan. =) 

I helgen fick jag en fin blomma av älsklingen! Uppskattas alltid! Längtar efter en myskväll med honom efter denna nattperiod! 

Idag har jag mest rensat kläder, likaså igår när jag vaknat. Gick igenom vad vi sålt på bytardagen, och idag har jag kollat igenom vilka plagg Tiril vuxit i, och det var en hel del av detta det! Hon har fortfarande mycket i stl. 122/128 och 134 undanlagt, men allt i 116 används nu, och en del i stl. 122 fick tas fram. 110 kan hon fortfarande ha i vissa plagg men har växt ur det mesta i den storleken.  Skor har hon nu stl. 30, 31 på vinterskor blir det nog. 
Kiron fick också lite som varit undanlagt, men långt ifrån lika mycket då han inte har några kusinkläder att ärva. Han har stl. 128 och 134, nån fåtal byxa kvar i stl. 122. Skostorlek 33, 34 på vinter. 
Passade på att boxa lite "Once upon a time" under tiden jag rensade, nytta och nöje. =) 

Dagens sötaste:
Gopruppar, ibland kommer de överens så himla bra! 
Kiron hade sin första gympalektion igår, gick tydligen bra och han verkar ha tyckt om det. Idag har de sysslat med bokstaven "O", och imorgon blev det siffror. =) Han trivs jättebra hittills. 

Dagens vidrigaste: Vi har känt en oangenäm lukt i kylskåpet de senaste dagarna, bara lite svagt sådär. Jag tog ut äggen för att kolla så de var färska idag, och de var de, alla utom ett som spruckit, fastnat i paketet och gick sönder helt när jag tog i det. Det var mörkgrönt, och den STANKEN!! Det äckligaste jag känt på år och dar och det vill inte säga lite! Tiril som inte stod så nära som tur var trodde jag var knäpp som stod och köjdes. Fick inte ur lukten ur näsan på flera timmar och har sen under dagen fått "anfall" eller reminiscenser av lukten då och då under dagen. *ryyyser*...

Jag har skrivit veckans matsedel idag och M var in och veckohandlade då det inte hanns i helgen. Blev inga nuggets i helgen som var så vi tog det igår istället. Blir ofta nån liten ändring så. Håll till godo! 

Dagens bästa: Jag och M hann se klart på "Harry Potter och dödsrelikerna 2" och träna tillsammans ikväll, jag crosstrainer och han cykel. 

Ha en god natt!! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...