måndag 18 augusti 2014

Jobbstart!

Ja, det blev visst en liten bloggsemester! =)
De två sista semesterveckorna har rusat förbi, vi hade ju fullt upp med målningen i stugan, sen försökte vi varva ner sista veckan så jag har inte prioriterat att blogga direkt. Har en massa bilder att gå igenom, måste ju visa hur stugan blev! Hann inte med idag, har fullt upp med rensning av barnens kläder inför barnloppisen som är i helgen också.
 
Idag är vi iallafall "back in business!". M gjorde sin första arbetsdag och här är jag med min första arbetsnatt, två veckor natt inleder vi med (fem nätter denna vecka). Barnen börjar fritids/förskolan imorgon, båda är på nya ställen/avdelningar. Tiril börjar på storbarnsavdelningen, och Kiron börjar ettan (shit var tog åren vägen!!!???)Spännande, och jag vet att de längtat!
 
Nog skulle jag önska att man hade mer semester alltid, framför allt kommer jag sakna familjen nu när man umgåtts så intensivt, blir alltid lite melankoliskt med jobbstart och speciellt nu när jag har mina nattveckor så jag och M knappt ser varandra. Glad att jag inte längre jobbar enbart natt, så osocialt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...