lördag 12 april 2014

Soft helg hittills!

Åh vad trött jag var igår!! Orkade inte blogga. När jag jobbat klart hämtade jag barnen, soligt ute och nästan varmast hittills, så vi hann också få lite D-vitamin innan solen försvann. Barnen hittade tussilago. =) 

Fredagsmiddag blev kycklingklubbor, kall sås, strips och sallad. Gott! Vi såg lite film på kvällen, "Ironman 3".  En mysig och lugn fredag, alla var supertrötta. 

Inatt när vi la oss satte jag in grytan med Pulled Pork i ugnen, så när vi vaknade luktade det mat i hela huset! 
Har haft en lugn lördag också. Åt frukost i uterummet. Pysslat en del, håller på med påskpyssel just nu. =) Mest decoupage. 

Vi har också varit förbi hos Ia och grattat henne då hon fyller år idag. =) Sen blev det middag, åt Pulled Porken med tortilla och pitabröd. Mmmm! Nästa gång ska jag prova Pulled Beef, bara för att jag vill testa. ;) 

Efter middagen spelade vi lite "Den försvunna diamanten" första gången för barnen, Tiril är väl egentligen lite liten för det spelet men hon spelade i lag med M. Var tight och Kiron ledde stort länge, men i slutändan var det M o Tiril som vann. ;) 

Nu sitter vi och ser film, tänkt se ett tag för den verkar riktigt bra och hittills är det spännande, "Prisoners". 


Imorgon får vi se om vi hittar på nåt, pratat om både badhuset och att åka och hälsa på Mats och Hanna...men skulle också behöva byta gardiner och plocka påskris m.m. Vi får se. ;) Ha en fortsatt fin helg och god natt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...