onsdag 23 april 2014

Lediga dagar, lite inredning och återbruk!

Haft två lediga fina dagar, speciellt igår var vädret kanon! Jag lyckades t.o.m. bränna mig lite, fick värmeutslag på bröstet! Inte så bra kombination med förkylningen, haft huvudvärk och frusit...men skönt var det i alla fall i solen så länge det varade.
Middagen igår blev inte falukorv som planerat, utan vi slog till på Sibylla, och tog falukorv idag istället (se recept nedan). Vi åt såklart ute i solen, "utan inomhus" som Tiril sa. =D

Idag har det varit betydligt kallare, men jag pälsade på mig och har krattat baksidan och rabatterna. Förundrar och irriterar mig över människor som tydligen slänger skräp på andras gårdar, hittade idag en petflaska och flera korkar, och igår hittade M en full hundbajspåse på gården!? Vi bor på en kant-tomt så det blåser ju in en del skräp, men inget av ovanstående kan ha blåst in av sig själv över staketet!! Morr!
 
Sen har resterande fix denna dag blivit inomhus, frusen som en gnu!
Grejat med tvätt, sorterat bort lite prylar som samlats i hobbyrummet, städat lite, lagat mat...Satte upp detta nyckelskåp igår kväll. =) Det var tidigare mörkbrunt, men nu är det spraymålat vitt och decouperat med servett, och får därmed komma med i inredningen igen!
 
Mer pyssel blev denna klänning till Tiril, jag har återbrukat två toppar för denna. Halsringning från ena toppen och resten från den andra! Både jag och skruttan nöjda. =)

Vi har kikat på "Arga Snickaren" ikväll och druckit te, precis som förr. =) Nu streamar vi förra avsnittet också, för vi har inte hunnit med att se denna säsong hittills.
Kram på er och ha en god natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...