måndag 28 april 2014

Bubbel-lunch, relax och grillmiddag!

En lång och härlig helg är slut! Fullt upp med roligheter!
På lördag hade vi bokat in en heldag med Mark, Christina, Theres och Samuel (grannarna ;)). Vi började med lunch i vårt uterum, med bubbel, ostar och annat gott.

Sen ner på relaxen här i stan, första gången för alla utom Theres och Samuel. Det var verkligen härligt och till rimligt pris, dit måste vi fler gånger!
 Hem, svida om lite...

...och över till Wusch´s där det var eftermiddagssol ett tag till.

Lite grillat till middag, bla. testade vi Mattias nya pizzasten till förrätten, blev jättegoda pizzor! Kubbspel och sen när det blev kallare Rappakalja inomhus, och även lite Just Dance hanns med. En rolig dag!

Söndag började ju lugnt utan barn i huset...jag gick ut närmare lunch och åt frukost, haha!

Mot middagstid for vi till Lästa och farmor där barnen sovit i helgen. De har haft en jätterolig helg, (Kiron var lite ledsen igår kväll över att den var slut. ) Vi åt middag där innan kosan styrdes hemåt igen.

Goa ungar, blir så tomt och tyst när ni inte är hemma!  

Negativt från helgen, är att igår blev Tengil jagad av en hund, skrämdes upp i ett träd. När några grannar ville hjälpa honom ner med stege blev han så rädd så han hoppade ner nästan från björktoppen och rusade över storvägen ut i skogen. Vi har varit och sökt honom vid 4 olika tillfällen sen dess utan resultat... =( Så det känns oroligt just nu...
Jag har min intensivaste jobbvecka nu med första nattveckan...men jag är ledig valborgsmässoafton i alla fall. Min äldsta syster och hennes kille ska komma hit och fira med oss, det blir kul!

2 kommentarer:

mamma sandra sa...

vilken fantastiskt trevlig helg ni har haft =)!! måste vara skönt att vara barnlediga ibland o bara njuta. relax, det lät underbart=)

men stackars er att ni inte hittar Tengil när ni redan mist en katt nyligen =(. måste kännas otroligt jobbigt att inte veta var han är. hoppas han snart kommer tillbaks!!

vilken fin bild på barnen=)

kramisar!

Maria sa...

Härlig relaxdag ni hade! Såg superskönt och roligt ut!
Trist med katten, hoppas han hittar hem igen och inte har skadat sig... :(
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...