fredag 14 juni 2013

Solokvist och heminredning.

Hej på er! Här sitter jag ensam, resterande familjemedlemmar for kring 15.30-tiden iväg på campingäventyr! De ska sova i husvagn med svärfar och Carina till på söndag. Pratade nyss med dem och de kom precis fram.
Jag har ätit lite middag, tinade mat vi hade i frysen, och nu ska jag köra ett zumbapass och sen sy och se film tror jag, är sugen på kultklassiker "Den onda dockan", och har också nyaste Hamilton-filmen att se, den har M redan sett på bio. Dricka lite vin och mysa. Skulle varit skönt med ett bad men vet inte om jag ids fylla badkaret, haha! ;) Har känning av en förkylning, hoppas den håller sig borta...!
Imorgon börjar jag kl. 13, och på söndag jobbar jag delat och måndag morgon (då är M för övrigt ledig med barnen då förskolan har stängt). Måndag är det både ögonmottagningen och hab också, 2 Sundsvalls-svängar med andra ord. Mycket nu!
 
Tänkte visa fotoväggen, vet inte om jag gjort det sen vi skaffade skoskåpet? I alla fall, såhär ser ena sidan av hallen ut nu...
 ...och under trappen står chiffonjén vi haft ett tag men som ännu inte gjorts klar, ska måla den invändigt också. Här förvarar vi mössor och kepsar och diverse i varsin låda (M och jag delar), mer proppat på vintern alltså. ;) I överdelen är det räkningar och lite annat.  

 För några veckor sen fyllde bonussvärmor Carina år, vi hann ej förbi för att gratta henne då, men nu när de ska umgås i helgen passade jag på att fixa detta kuddfodral till henne (haft trycket klart länge länge just till henne, änglatokig som hon är), och även betong-ängeln med "Bless this home" har varit tänkt till henne. =) Den är gjord av Katarina Bergkvist som vi ju köpt en hel del betongprylar av tidigare (ska förbi en sväng dit mycket snart också och köpa lite mer, hehe).
 
Nej, över till zumba och sen mys! Ha en fin kväll!

1 kommentar:

Theres sa...

Mysigt mediet egen tid även m man saknar familjen!!

Jo de öppnade ett nytt lekland i Levin efter årsskiftet, det låg i köpcentrumet utanför över å var super fint!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...