tisdag 6 november 2012

Veckans matsedel, Hugo-gris och kissbjörn.

Tisdag...lite dagvill när man är hemma.
Mattias jobbade sin första dag igår sen sista Juni...hade gått bra men han hade ganska ont  i knät på eftermiddagen (han går halvdagar denna månad, 50%, 8-12. )
Jag skrotade hemma, var bättre i nacken igår men rätt slut i övrigt...Blä man blir som en zombie.
När Kiron kom från förskolan var han trött och somnade i soffan (så även Tiril men mer ovanligt med honom), kändes varm så vi tempade, 39,3 grader...=/ Riktigt hängig var han, men efter lite Ipren och Alvedon var han lite piggare. De somnade dock gott på kvällen båda två!
M var iväg på möte så jag fick skrota hemma själv när barnen somnat.
 
Imorse hade Kiron ingen feber, och jag hade pratat med dem på förskolan om fotografering (syskonfoto idag), så det blev så att Tiril var där för fotografering själv och med sin grupp, sen ringde de oss när det var syskonfotografering så Kiron ändå kunde vara med (det är tur vi bor nära ;o)). Nu är vi alla 3 hemma och ser på Wall-E, jag ska strax laga lunch.
 
Här är vår planerade matsedel för v. 45. ;) Bara en jobbkväll denna vecka. Blev ingen fiskrätt men vi får väl se i helgen...;)
Katterna har börjat vara inne lite mer nu sen det blivit kallare. Kolla Hugo-grisen, han kan konsten att bre ut sig! =D
Kommer ni ihåg Kirons "kiss-orm"? Vi har börjat med en "kiss-björn" till Tiril för att få igång toabesöken lite bättre, hon har liksom inte varit helt med på noterna alla gånger. Men gör man det roligt så! =) Nu får hon själv kryssa i tillsammans med oss. Ingen prestige men vi behövde nåt för att få det att lossna.
Ja...får se vad man orkar göra här hemma idag då förutom det allra allra nödvändigaste, fortfarande inte helt alert. Skulle behöva dammsugas då sanden ligger i drivor som det känns, kanske orkar ta nåt rum iallafall så får handikappade maken ta det han orkar sen också.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...