söndag 25 november 2012

Shopping Härnösand, hempiff och väggord.

Igår var vi ju en runda ner på stan! Rundan resulterade i detta: Från Erikshjälpen söta retro gardinkappor, syattiraljer som snedslå, resår och söt spets, stor silverbricka, zink-kruka, karaff och gamla julgransljushållare.
Från Döhäftigt porslinsfärgpennor och små hjärtan till pyssel. Från Inreda & Sånt mer hjärtan och en zink-ljuslykta, och från H&M en väst till M och en tröja till mig. =) Var också på Åhlens och köpte ett vinglas, vi har jättefina favoriter men nu hade ett gått sönder.
Blev lunch på Kanalcaféet, pannkakor till ungarna och varsin räksmörgås till mig och M. Hade inte kameran med och min mobilkamera är usel, annars hade jag tagit en såndär "frestas"-bild på räkmackan. ;o)
Piffat lite hemma också. Vår ful-höra bredvid spisen har blivit lite ljusare med silverbricka och sånt, dock inte lika fint som på bilden då "ta-itu-med" papper står bredvid i ett servettställ i vanliga fall.
2 av hjärtana vi köpte på Inreda & Sånt blev fina på farmors skänk. Ska köpa fler också för snart är vår "nya" TV-bänk färdigmålad.
Och på Tradera hittade jag ett vägg-ord till Tiril, skulle köpt för längesen men inte kommit till skott. Men nu pryder det snedtaket ovanför hennes säng. Önskar det stod "natten" istället för "dagen men annars passar det så fint.
Nu har vi ätit mys-frukost/brunch med gröt, mackor och ägg och ska nu åka iväg till Sandslån för att fira farfar Roger!
Ha en fin söndag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...