söndag 4 november 2012

Inredningsdetaljer, sjuk och filurer.

Idag blev jag hemma, försökte vara tapper och det gick väl sådär, var helt slut på jobbet och kände mig inte särskilt mycket till hjälp, totalt virrig men gjorde väl det man ska ändå. Men inatt sov jag så dåligt med feber, så jag sjukanmälde mig och somnade om...HÅRT! Alldeles groggy när jag vaknade. Och nackspärr som hållit i sig hela dagen! Ont i hela kroppen för övrigt, suttit/legat mest hela dan.
 Ja det var klago-litanian från dagens Hanna. Nu ska jag ge mig, finns alltid de som har det värre!

Har ju tillkommit lite nytt i hemmet även de senaste veckorna. =)
Här är en chiffonje jag vann budet på via facebook, till ett bra pris! Säljarens farmor hade haft den så den är nog minst 100 år gammal iallafall. Avlutad och redo för målning! =) Var jag ska ha den har jag inte löst än dock, haha!

Bytte till mig denna fina tvättbräda av Ia. Har några schabloner och andra bilder, får se om det blir nån sån på eller om den får vara som den är....

Och denna "post"hylla köpte vi ju för ett tag sen på loppis, nu är den målad (både hylla och metalldetaljer) och hänger i hallen. Tänkte ev. skriva nåt på den med eller sätta nån bild på men vet inte om det blir för mycket.

Såhär såg den för övrigt ut före om ni minns?

En till bild...på nåt gammalt. Denna tavla har vi haft snart kanske 10 år, eller iallafall 7-8, men inte uppsatt, den är rätt stor. När sovrummet tapetserats hoppas jag få en plats för den!

Haha på tal om tavlor har vi en i gömmorna, med gamla partybilder, håhåjaja.

Såhär lugnt kan det ibland vara på helgmorgnar här i huset. Sambon ligger och läser Conan och ungarna leker snällt med Duplo, önskar det vore så jämt, haha!

Mattias har plockat ner Halloween-dekorationerna idag. En sista bild på sötaste häxan för i år!

Innan jag blev sjuk så hann jag sy dessa filurer, haft dem i huvudet ett tag och de måste ut! =) Mina LillSpookiesar (stor och liten) och FladderSpooky. Den stora ska jag behålla som maskot i syvrån men de andra kommer vara till salu. Kommer nog bli fler av dessa!
Nu ska jag äta lite mat, maken har tillagat Lasagne (färdigmat från frysen) ;o))

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...