söndag 12 april 2009

Långfredag

Nu är vi hemma igen!!! Kommer skriva lite om de senaste dagarna. Har som sagt haft en underbar helg med mycket god mat, bus, lite spel, och goa släktingar.

På fredagen när Kiron sov satte jag och Mattias oss ute med varsin kaffekopp och lite godis, var så underbart fint väder! Och där slumrade jag till en stund, solen sken varmt som en sommardag, satt ute i tunna kläder men det var så skönt. Bara vårljud i luften, lite barnskratt och nån bil på avstånd, folk som gick förbi, fåglar som kvittrade (och tjöt, eller vad det nu var, tror antingen svanar eller gäss flög förbi!..) Och jag var ju som jag skrivit tidigare på dan i bloggen ganska trött...

När Kiron vaknat packade vi allt vi behövde och for till mina föräldrar, fixade i ordning för kvällen där och for sen till Ms pappa och hans sambo, Roger och Carina. De bjöd på en massa god mat, gulaschsoppa o bröd till förrätt, fläskfilé och ris med god sås till huvudrätt, och både glass och tårta till efterrätt...Kiron åt så jag blev alldeles paff, förstår inte hur allt fick plats!
Han fick en jättefin ceriserosa pikétröja, skittuff till jeans, och två böcker, och jag fick den turkosrandiga cardigan som jag fått välja tidigare. Och vi fick en film, Irene Huss (aldrig sett dem) tillsammans i påskpresent.
Var mysigt att träffa dem, Kiron somnade i bilen på väg hem till mamma o pappa (mormor o morfar). Vi såg sen lite TV, bla. Singing Bee, aldrig sett förr men det var riktigt kul .

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...