onsdag 6 januari 2016

Middag med Fahléns!

Igår hade vi bokat in middag med familjen Fahlén, med klädkod uppklätt. ;) Alltid kul att få en anledning till att fixa sig lite extra.Var så mysigt att få umgås lite, blir ju så sällan! Godaste middagen (min favvo: Spaghetti Bolognese!) 
Kolla bilden där det ser ut som rökslingor, vet inte varför det blev så men kanske ett ljus just slocknat. Läckert iallafall. =) 


Jag hade gjort efterrätten, Vit Chokladmousse och Geléhallonpannacotta! Jättegott och ganska mäktigt så små portioner blev lagom. Lägger ut recept senare. 

Sötnosar! 

Senare på kvällen dansade vi lite Just Dance! 

Idag har det varit en lugn dag här, jag  har fortfarande lite ryggont så inte gjort nåt extra. Tiril har varit på kalas hos sin förskolekompis. När de skulle dit startade inte bilen (IGEN!) så M och hon fick gå, tur att de bor nära för det har varit kallt idag, mellan 16-18 minus. 
När han hämtade hem henne igen halkade han och har sen haft sån nackspärr och varit väldigt ledbruten. Hoppas han inte skadade nåt... =( 

Jag och barnen pälsade på oss ikväll och gick ut en stund. Blev inte så länge då det ju är så kallt men barnen var överlyckliga över snön som fallit de senaste dagarna! 
Nu blir det lite film, nya  BECK-Gunvald innan läggdax, känner för deckarmys. Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...