söndag 17 januari 2016

Bowlingkalas, familjekväll, kär konst och seriestart!

Hellu!! 
Idag har Kiron haft sitt efterlängtade kalas, det blev bowlingkalas igen! 
Det var flera som inte kunde komma idag men det blev ändå ett glatt gäng på 7 barn och jag tror att alla hade kul! 
Vi hade lite Minecraft-tema kring fikat så det blev lite "DIY" inför det med Creeper-ansikten på muggar och några ballonger, och bilder på godispåsarna. Bowlinghallen ordnade fikat förutom tårtan som vi ville fixa med Minecraft-bild (köpt på Tradera). Och så hade vi köpt fat, muggar, servetter och ballonger eftersom vi ville ha lite tema.  

Efter fikat blev det en timmes bowling, vilka duktiga barn i åldrarna 4-10 år! =) 
 Vi tog lite veckohandling på ICA efteråt och passade på att köpa hem mat från Sibylla...skönt med tidig middag, så kunde vi sedan se film efteråt, "Paddington" (den var ju skitkul!). Och sedan spela lite spel (Ronja Rövardotter, Fem myror är fler än fyra elefanter och lite Memory) =) . Tiril (och i vissa spel där de var lag Mattias) vann i allt! 

Måste ju visa värsta fyndet på ICA Maxi! Dessa lite fodrade kängor till Tiril, halva reapriset x flera blev blott 19 kr för dessa! Såna fynd gillas! 

I helgen har vi också satt upp de målade julklapparna vi fick från Ia och från svärmor Haidie! Härligt att kunna pryda väggarna med konst som man verkligen känner en sammankoppling till. 
Vi har också en till tavla av Ia som vi tror ska få hänga i stugan, känns som om den kommer passa perfekt med färgerna där! 
 Jag och Tiril har tyvärr blivit lite förkylda i helgen, sånt som bara kommer pang bom sådär, men jag hoppas att det inte ska bli värre. Har ju dessutom sovit uruselt i helgen efter nattjobbet så det kanske känns värre därför...
Här är gosan under fredagsmyset. Söttjejen. 

Ikväll har jag och M sett säsongsavslutet på "Game of Thrones" och sen premiäravsnittet av "Shadowhunters" som baseras på mina älskade Mortal Instruments-böcker! Var väl sådär halvbra, lite töntigt ibland och mycket som skiljde sig från första boken men det är det väl alltid, jag kommer se mer. 
Nu måste jag försöka sova, ska upp imorgon för lämning (första tidiga morgonen sen före nyår eftersom jag jobbat natt) och sen jobbar jag kväll. Godnatt! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Häftigt kalas! Det var han väl nöjd med kan jag tänka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...